Цитата:
Допис від Karl
Вибачте, але як ви будете визначати якість креветок в кульках в стресовому стані? А якщо продавець гуртовий то якість буде всяка і повне ... І як ви відправите поляка з торбами назад через дві границі? Чи самі повезете.. Я думаю що просто розішлете все що вам навезли якнайшвидше поки не встигло подохнути та й заробите своїх 100-200%...
Бажаю успіху...
|
В ціеї людини брав товар не раз і він цінує нашу співпрацю тому я наперед з ним це обговорив, що якщо товар гів... я не візьму(невже ви думаєте, що мені хочеться псувати свою репутацію на форумі чи напрягатись з поверненням грошей). Знаючи це він сумнівно привезе гів...
Стосовно особистої вигоди я все написав. Ви бачили ціни?
Товар в Польщі коштує на 100-30%(залежить від позиції) дешевше і я це знаю(якщо замовляти безпосередньо з Перу, Тайланду і т. п. то ще в два рази дешевше), і всі хто бажає купити дешевше може сам їхати і купити(можу дати контакти), або організовувати пряму поставку з Перу і т. п..
Вказана націнка(на таке, порівняно невелике замовлення) покриває людині витрати на бензин, ночівлю,хабар на митниці, затрачений час і покриває невеликі ризики.
Якщо б їхав за замовленням особисто, то вийшло б навіть трохи дорожче бо відповідного транспорту немаю просив би товариша оплачував би бензин, ночівлю, хабар і т.п....
Робиш добру справу на голому ентузіазмі, напрягаєшся стареєшся як ліпше- і слухати такі слова.... Та знайдіть щось краще, самі організуйте я з радістю буду купляти в вас(подивлюсь які ви даватимене гарантії).
Юра