Цитата:
Допис від валерий мелитополь
bmw будут у тебя проблемы УР6-6(Ст.-Петербург), сдай его пока не поздно живность не загуби пол года не мого с ним справится
|
Я брав 2шт. (собі і для друга), Свій поставив, відрегулював тиск і забув про нього - тиск тримає чітко. Виставив 0,12МПа, так і тримає коли закритий електромагнітний клапан, якщо ж клапан відкритий, то стрілка коливається в межах 0,1 - 0,12МПа
А другий екземпляр попався бракований. При закритому клапані виставив 0,12МПа, відкрив електромагнітний клапан, пішла подача газу, стрілка плавно падала практично до 0, і кількість бульбашок за секунду також значно зменшувалась. При закриванні клапана тиск залишався низьким, потрібно було легенько крутанути на редукторі вентиль, або навіть вдарити по корпусу редуктора, і тиск піднімався до встановленого значення. Редуктор залипав. Пішов поміняв його на інший, з новим проблеми не було.
Такими редукторами користуються сотні людей, і усі ними довольні. Поганих відгуків я не чув. Є ще такі ж самі редуктори, але виготовлені в китаї, в них маркування таке ж, але колір кришки не чорний, а сріблястий, і по формі вона інша - от це дійсно г..но, його небезпечно використовувати і про них був десь тут на форумі поганий відгук.
В будь якому випадку дякую Вам за попередження, мабуть пошукаю якийсь фірмовий, надійний.
У кого є лишній фірмовий вуглекислотний редуктор? Бажано новий, можна трішки б/у...