Я зараз займаюсь приготовленням фону для свого нового 350 літрів. і от сьогодні пробував нанести плиточний клей, но він чогось не хоче чіплятись до полістерола. Клей італійського виробництва, екологічно чистий без хім добавок, з домішками кварцу. Завтра попробую нанести цемент
Я зараз займаюсь приготовленням фону для свого нового 350 літрів. і от сьогодні пробував нанести плиточний клей, но він чогось не хоче чіплятись до полістерола. Клей італійського виробництва, екологічно чистий без хім добавок, з домішками кварцу. Завтра попробую нанести цемент
\Плиточный клей замесите на акриловой краске добавте немного воды и вообще идеально если добавите армирующей фибры ./Растворчик после высыхания довольно-таки крепенький получается.
михаиха, привіт. ото питання про краску. Якшо замішати з використанням краски на водяній основі? Запитував в одному магазінчіку що продають лише краски різних типів, так продавець сказав шо ше не чув про таке щоб якоюсь краскою малювати в акваріумі. так що в нього я толкового нічого не дізнався.