На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > "Самоделкин" > Подача СО2 и удобрений
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.11.2009, 08:05   #1
Живу я тут

Звідки Ви: г. Днепропетровск
Дописи: 2.255
сказав Дякую: 2.801
сказали Дякую 974 раз(и) в 647 повідомленні
Надіслати повідомлення для VKabanov на ICQ
Re: Супер распылитель СО2! ===www.aquaforum.ua===

Распыление через рябину мне не понравилось, бражка СО2 практически не пропихивает, компрессор лучше, но воздуха все равно поступает в разы меньше...

На мой взгляд имет смысл только для баллонов и в случае с мощным и тарахтящим компрессором на маленький аквариум (когда можно создать приличное давление).

Еще не понравилась нелинейность поведения, если поток газа перекрыл, то объем его продувания при включении (после ночи) не востанавливается (опять проблема с давлением на входе), а еще быстро гниет.

Кто куда, а я в топку отправляю рябину

VKabanov поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 10.11.2009, 08:17   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Киев, ж.м. Виноградарь
Дописи: 8.193
сказав Дякую: 4.748
сказали Дякую 2.020 раз(и) в 1.389 повідомленні
Re: Супер распылитель СО2! ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від VKabanov Переглянути допис
Распыление через рябину мне не понравилось, бражка СО2 практически не пропихивает, компрессор лучше, но воздуха все равно поступает в разы меньше...

На мой взгляд имет смысл только для баллонов и в случае с мощным и тарахтящим компрессором на маленький аквариум (когда можно создать приличное давление).

Еще не понравилась нелинейность поведения, если поток газа перекрыл, то объем его продувания при включении (после ночи) не востанавливается (опять проблема с давлением на входе), а еще быстро гниет.

Кто куда, а я в топку отправляю рябину
насчет компрессора - я имел в виду подачу воздуха ночью при оставленной браге дабы восстановить количество кислорода, а не приспособить его для рябины

equinox поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:06.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts