Вітання любителі сулавезі,
є велике бажання щоб мої креветки в акві почували себе як на батьківщині, окрім цього мало, що хоче рости в кораловій крошці при 30%, а хочеться щоб дизайн ожив. Також відомо, що сулавезькі креветки не такі вже й прості в утриманні, секрет як завжди простий-не вдається відтворити природній ареал існування(а ареал то дуже специфічний). Для прикладу встановленно, що усіма любимий арлекін тому і називається Spongicola, що на батьківщині головно харчуеться прісноводними губками типу нашої бодяги, а не кладофорою чи навіть MOSURою

, що ми йому підсовуємо.
Отже, пропоную замовити хоть шось з сулавезі крім креветок і теломеланій,зрозуміло під наступну поставку.
От таке з арістократами цікавить особисто мене, щоправда ціни там на то немалі, проте і порція моху, для прикладу, кілограмова!!! Так що думаю як би всі любителі сулавезі скинулись, то хоча б один мох могли б придбати(напиклад Chara SP Fragilis(Red cherry water plant)) і кожному б вийшло по куску.
От ще цікаві позиції голосуем хто за шо

:
Anthoseros sp(Sulawesi fisident moss)
Anthoseros sp.(Limboto moss)
Spongegilla lacustris
Прохання до тих хто поділяє мої бажання і має зайвих(

)хоча б евро 5 зголоситися.
І саме головне, якщо такі бажаючі окрім мене будуть прохання до Сергія пробити на скільки це реально замовити.
З повагою, щиро ваш,
відчайдушний поціновувач прекрасного