Цитата:
Допис від Славка
Ну разве ж можно так о своем районе? Веник.... Виноградарь,все-таки....  
|
О районе можно и так ....
"Історична місцевість у Подільському районі.
Історія Виноградаря відлічується з 1907, коли землі на території сучасного винрадгоспу були передані в оренду садівникам І. І. Бекасову (Бекасу; ? — 1942, асірієць з походження) і Абрамову для розведення винограду. Бекасову і належить «назва «Виноградар».
У радянський час на основі господарства Бекасова і Абрамова створено радгосп, у 1932—37 — колгосп міськземвідділу. Нині — винрадгосп «Нивки».
Жилмасив В. забудовано в 1975—85 (територія — 277 га, планова кількість населення — 80 тис. жителів).
У XIX ст. існував також хутір Виноградний на захід від Китаєва.
Джерело: "Короткий топонімічний словник", К., "Павлім", 2003 рік"
Но я пишу не о районе. Я и Анциструсов (Ancistrus dolichopterus) называю Анциками и самосклеиный аквариум называю иногда аквасом иногда банкой... Но это не значит что я не уважительно ко всему отношусь... И если я Вас обидел названиями то, пожайлуста создавайте тему про меня "хорошого" и обсудите какой я и мое отношение к району, аквариуму, именам и т.д. не надо засорять тему про продажу пресноводных креветок Neocaridina Red Cherry или как их "неуважительно" некоторые называют Вишни или как я их называю черри...