Re: Скалярии Одна семья за двух ===www.aquaforum.ua===
А зміст підкидання ікри, їх і так можна виходити без батьків. Наприклад голубі скалярії на скільки я знаю завжди поїдають потомство, якась звивина в них не працює. Я деколи теж забираю ікру ,особливо якщо треба банку звільнити під іншу пару, або коли забираю першу кладку для цікавості скільки потомства виживе.
Правда в одної пари забрав тижневого малька то вже 2-й тиждень мало їсть, а нерест навіть не намічається...
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую kisa за це повідомлення:
Re: Скалярии Одна семья за двух ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від kisa
А зміст підкидання ікри, їх і так можна виходити без батьків. Наприклад голубі скалярії на скільки я знаю завжди поїдають потомство, якась звивина в них не працює. Я деколи теж забираю ікру ,особливо якщо треба банку звільнити під іншу пару, або коли забираю першу кладку для цікавості скільки потомства виживе.
Правда в одної пари забрав тижневого малька то вже 2-й тиждень мало їсть, а нерест навіть не намічається...
Я согласен что можно и забирать инкубировать икру но зачем если родители сами воспитывают не поедают даже если следущую кладку делают,мне было интересно приймут или нет.Я не пытаюсь что то даказать,мне просто кажеться что с родителями хоть немного приблежонно к природным условиям