На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 20.03.2010, 13:35   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Киев,Тростянецкая
Дописи: 338
сказав Дякую: 27
сказали Дякую 57 раз(и) в 56 повідомленні
Надіслати повідомлення для DjFish на ICQ
Re: 65л. счастья :-) ===www.aquaforum.ua===

А почему неоны без имени?
Советую вам как можно больше прочитать информации на форуме,чтоб потом не возникало вопрос почему аквариум грязный,неоны пропали.

DjFish поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" DjFish за цей допис:
Нюмка (20.03.2010)
Старий 20.03.2010, 14:26   #2
Придивляюся

Звідки Ви: Днепропетровск
Дописи: 24
сказав Дякую: 11
сказали Дякую 9 раз(и) в 3 повідомленні
Надіслати повідомлення для Нюмка на ICQ
Re: 65л. счастья :-) ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від DjFish Переглянути допис
А почему неоны без имени?
Советую вам как можно больше прочитать информации на форуме,чтоб потом не возникало вопрос почему аквариум грязный,неоны пропали.
У неонов тоже есть имя, но оно очень простое «МАЛЬЧИК» одно на всех (как объяснил ребенок они все одинаковые), а золотухи все разного окраса (и почему-то все девочки)
Да дело в том, что я уже, наверное, год просила аквариум у мужа, люблю все живое, у нас дома еще и хомячок! Читала много о воде, о рыбках, знаю, что золотушки любят ковырять дно, съедают зеленуху (поэтому водоросли у меня искусственные). Муж-то, собственно говоря, купил мне акву, фильтр и компрессор. Не успели о таком подарке узнать родственники, как в течение недели у меня появились 5 золотух, и 6 неонов. Хотя я читала, что 65л. это мало для такого количества рыб, но уже ничего пока не поделать. Читала также, что как только неон сможет поместиться у золотухи во рту, она его съест, но я надеюсь на чудо!!! Одно радует, что мужу тоже аква пришлась по душе, так что надеюсь, что пусть не в этом году, но у меня появится более большой аквариум!

Нюмка поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:47.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

AQA.ru  - все об аквариумах

no new posts