На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 01.05.2010, 21:55   #1
Придивляюся

Звідки Ви: *
Дописи: 96
сказав Дякую: 99
сказали Дякую 20 раз(и) в 17 повідомленні
Re: Ода декоративному травнику ===www.aquaforum.ua===

Как вы боритесь с водорослями?Неужели и это дело опыта и их появление можно избежать не используя СО2? У меня высокий(80*30*60-высота) аквариум,правильно я поняла(читая форум),что нестандартные формы усложняют уход за растениями(высоко лампы...).

Polina поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.05.2010, 12:07   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 801
сказав Дякую: 3.498
сказали Дякую 6.931 раз(и) в 551 повідомленні
Re: Ода декоративному травнику ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Polina Переглянути допис
Как вы боритесь с водорослями?Неужели и это дело опыта и их появление можно избежать не используя СО2? У меня высокий(80*30*60-высота) аквариум,правильно я поняла(читая форум),что нестандартные формы усложняют уход за растениями(высоко лампы...).
У меня в аквариумах проблемы с водорослями возникают довольно редко (опыт - штука немаловажная). Химию использую не часто, да и СО2 - не панацея. Факторов, провоцирующих рост водорослей довольно много. Здесь перечислены некоторые из них:
http://aquaforum.kiev.ua/showthread.php?t=24431

Чтобы избежать общения с водорослями надо поработать над созданием стабильного биологического равновесия в аквариуме. Правильно подобрать и рассчитать освещение, сбалансировать видовой и количественный состав рыб и растений, нормализовать кормовой рацион, и обеспечить надлежащий уход.

Что касается нестандартных форм, то они далеки от приведенных Вами размеров. У Вас обычная ширма и 60см - это не проблема, при такой высоте элементарно создается привлекательная картинка. Прекрасные аквариумы можно создать и с высотой от 70см до 1м, но тут без опыта уже не обойтись.

Botanic поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Botanic за цей допис:
Polina (05.05.2010)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:03.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts