|
|
16.05.2015, 16:06
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Ужгород
Дописи: 383
сказав Дякую: 750
сказали Дякую 271 раз(и) в 177 повідомленні
|
Re: МУДРЫЙ АКВАРИУМ или ИЛИ АКВАРИУМ В КОТОРОМ РЫБА ЖИВЕТ И РАЗМНОЖАЕТСЯ!) ===www.aquaforum.ua===
Для меня было ЧУДО,когда первый раз обнаружил малька Колумбийской тэтры в фильтре.С пяти колумбийцев(производителей) выросло штук 30."Родостомусы" тоже не один раз нерестились.Аквариум в стиле "Компот".96% ростючка.Интересно что гуппи плохо плодятся.Ну и кормежка важна:заморозка циклоп залетает даже в заросли микрантэмума после 3ей стрижки.
|
|
|
cказали "Дякую" РомаУж за цей допис:
|
|
16.05.2015, 17:32
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 542
сказав Дякую: 452
сказали Дякую 171 раз(и) в 124 повідомленні
|
Відповідь: МУДРЫЙ АКВАРИУМ или ИЛИ АКВАРИУМ В КОТОРОМ РЫБА ЖИВЕТ И РАЗМНОЖАЕТСЯ!) ===www.aquaforum.ua===
Як у вас це усе виживає? В мене скалярії вже чотири рази за 2 місяця нерестились. Коли ікра вже хвостиками починає шевелити, мечики її усю поїдають. Хоть скалярії і ганяють їх.
Мальків анциструса теж інші поїли. Хоть і джунглі є.
|
16.05.2015, 19:11
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницкий
Дописи: 186
сказав Дякую: 135
сказали Дякую 189 раз(и) в 105 повідомленні
|
Re: Відповідь: МУДРЫЙ АКВАРИУМ или ИЛИ АКВАРИУМ В КОТОРОМ РЫБА ЖИВЕТ И РАЗМНОЖАЕТСЯ!) ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від IS1971
Як у вас це усе виживає? В мене скалярії вже чотири рази за 2 місяця нерестились. Коли ікра вже хвостиками починає шевелити, мечики її усю поїдають. Хоть скалярії і ганяють їх.
Мальків анциструса теж інші поїли. Хоть і джунглі є.
|
Отримати щось більше від скалярій, ніж "рухливі хвостики" в загальному акваріумі не реально! Навіть за умови окремого утримування ідеальної пари, власна молодь буде розглядатись як кормові об'єкти вже до наступної кладки (за дуже рідкими вийнятками і не з моєї практики). Самі ж скалярії теж не пропустять повз свій шлунок молодь інших риб. Тому велику увагу слід приділити сумісності риб, щоб одні не дошкуляли молоді інших. Зона "джунглів" - це не просто густі зарості, а таке місце, куди доросла риба просто не може заплисти, тоді як молодь почуває себе там комфортно. Але без відлову старших далі процес не піде, "бо що менше за мене - то Їжа". Якщо ж у банці знаходиться екземпляр, який цілими днями шукає ікру інших, або "чергує" біля місця ймовірної концентрації мальків - останніх навряд чи вдасться побачити живими. Звичайно, ідеальним в цьому плані був би видовий акваріум з утримуванням "лояльного" до своєї молоді виду, але це вже вихід за межі не стільки теми, скільки усього розділу.
Востаннє редагував MVN: 16.05.2015 о 19:21..
|
|
|
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую MVN за це повідомлення:
|
|
06.08.2015, 00:37
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев Оболонь
Дописи: 166
сказав Дякую: 77
сказали Дякую 54 раз(и) в 29 повідомленні
|
Re: МУДРЫЙ АКВАРИУМ или ИЛИ АКВАРИУМ В КОТОРОМ РЫБА ЖИВЕТ И РАЗМНОЖАЕТСЯ!) ===www.aquaforum.ua===
У меня одна из банок - несколько другого вида ленивый аквариум - аксолотль и креветки. Аксолотль жрет криля, но они размножаются быстрее, чем он их съедает, такой вот биореактор корма, и кормить реже нужно, и корм живой проверенный и здоровый, и животинка охотится и развлекается естественным образом
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую toxydose за це повідомлення:
|
|
06.08.2015, 11:01
|
|
Живу я тут
|
Щось подібне відбувається у багатьох акваріумах, де якась живність намагається розмножуватись. Тоді дорослі екземпляри отримують якісну "поживу", але весь процес не рідко залишається навіть не помічений господарем.
|
cказали "Дякую" MVN за цей допис:
|
|
06.08.2015, 12:03
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев Оболонь
Дописи: 166
сказав Дякую: 77
сказали Дякую 54 раз(и) в 29 повідомленні
|
Аксолотль жрёт не то что креветок, а взрослых гуппи, и даже более крупных рыб. Единственная живноть которая может сосуществовать с ним и не быть полностью съедена это креветки
Надіслано від мого LenovoA3300-GV, використовуючи Tapatalk
|
|
|
cказали "Дякую" toxydose за цей допис:
|
|
06.08.2015, 18:05
|
|
Живу я тут
|
Всі акваріуми різні. Якщо я підкину до своїх "кільок" криля, то це сумно закінчиться для ікри перших і молоді других.
|
cказали "Дякую" MVN за цей допис:
|
|
11.09.2015, 15:56
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 152
сказав Дякую: 321
сказали Дякую 141 раз(и) в 73 повідомленні
|
Мой аквариум)) 120 литров. Размножались и гуппи и пельвикахромисы (мальки гуппи пристраивались под "мамку" и иногда плавали в куче пельвиков)
Сейчас в акве остались одни попугайчики, плодятся раз в два месяца, мальков не отсаживаю, прятались в зарослях мха или бамбуковых трубках когда родители "уходили" в очередные гульки)).
|
|
Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую Одесситочка за це повідомлення:
|
|
11.09.2015, 21:37
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: г.Миргород
Дописи: 724
сказав Дякую: 1.622
сказали Дякую 1.016 раз(и) в 402 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Одесситочка
Мой аквариум)) 120 литров.
|
Одесситочка, огромное спасибо, что оживили темку, надеюсь что еще найдется много желающих поделиться простыми чудесами происходящими в своих аквариумах!!!
cказали "Дякую" ОАН за цей допис:
|
|
11.09.2015, 21:50
|
|
Бан за нарушения
Звідки Ви: Коцюбинское
Дописи: 4.496
сказав Дякую: 8.556
сказали Дякую 3.854 раз(и) в 1.863 повідомленні
|
Мудрая ли эта история не знаю ,но аквариумы и дальше в таком же состоянии без какого либо оборудования и химии.
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=70831
|
|
|
cказали "Дякую" Gooners за цей допис:
|
|
12.09.2015, 09:26
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Gooners
Мудрая ли эта история не знаю ,но аквариумы и дальше в таком же состоянии без какого либо оборудования и химии.
|
А фото аквариума? Его по ссылке нетЬ 
|
|
cказали "Дякую" Одесситочка за цей допис:
|
|
12.09.2015, 09:30
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від ОАН
найдется много желающих поделиться простыми чудесами происходящими в своих аквариумах!!!
|
Мне кажется что с цихлидами это происходит постоянно)) Они хорошие родители. До поры, до времени)))
Кстати. Хочу к своим подсадить кого то..но не знаю кого. С креветками у них "перемирие" уже не трогают их.
|
|
cказали "Дякую" Одесситочка за цей допис:
|
|
12.09.2015, 09:55
|
|
Бан за нарушения
Звідки Ви: Коцюбинское
Дописи: 4.496
сказав Дякую: 8.556
сказали Дякую 3.854 раз(и) в 1.863 повідомленні
|
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Gooners за це повідомлення:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:38.
|