На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Террариумистика > Рептилии > Черепахи
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 08.03.2015, 22:37   #1
Поділіться інформацією про червоновухих черепах.

Живу я тут

Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 1.341

сказав Дякую: 772
сказали Дякую 472 раз(и) в 192 повідомленні
thomas85 thomas85 поза форумом 08.03.2015, 22:37
Рейтинг: ()

Пожалів і забрав в свої добрі руки))) червоновуху черепаху! Черепасі близько 4 років, панцир біля 16-17 см в довжину. На вигляд здорова активна тварина рахіту викривлення не наблюдається.

Жила в 50 літровому акваріумі без фільтра, без обігріву, без берега, без ультрафіолету.

Поселив її в свій 240 л, поставив фільтр, обігрівач на 23 градуса накрутив, суша 40Х30 см,

В планах поставити лампу накалювання 25 ват з рефлектором і ультрафіолет.

Останнє мене цікавить найбільше. До мене вона жила не ахті, але біля вікна де є природний ультрафіолет, зараз в мене акваріум стоїть в приміщенні де немає природнього світла. Repti Glo зараз нереально дорогі - не потяну. Існує якась альтернатива? Можливо уф діоди (з паяльником дружу). Люмінісцентки т5 для перевірки валюти? Чи можливо жарівка синя якими ще колись за совєтів ніс гріли

Також цікавить яка різниця між спеціалізованими Repti Glo які світять як звичайна люмінісцентка і уф лампами які світять синім світлом? кількістю ультрафіолету? довжиною хвилі?

Востаннє редагував thomas85: 08.03.2015 о 22:57..
Переглядів: 3417
Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:24.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts