28.06.2015, 16:02
|
|
Від американських карликів до африканських.
Придивляюся
Звідки Ви: Львів
Дописи: 50
сказав Дякую: 6
сказали Дякую 40 раз(и) в 14 повідомленні

28.06.2015, 16:02
Рейтинг:
()
Доброго дня шановні любителі таньганьїки!
Ще донедавна я тримав апістограм, але після того як Олег(OlehS) розповів про карликову таньганьїку я почав дивитися в їх сторону, але не міг собі її дозволити, оскільки почати все спочатку дуже складно (особливо якщо уже дуже багато енергії, грошей та часу витрачено). Але пройшов десь рік і ось, акваріум уже повний піску, каміння і нічого зайвого.
Трохи про мій акваріум: Природа, 126л, дно 80х35, висота - 45. Фільтр Tetratec EX-600, наповнювачі - біокераміка, губки, синтепон, на дні пісок мілкої фракції, ну і карпатське каміння.
Так як фільтр був робочий, то вже завтра-післязавтра біосистема буде повністю функціонувати, тому зараз стоїть питання про заселення риби.
З риби буде точно Altolamprologus compressiceps "Sumbu shell.
На рахунок інших - ще не вирішив. У магазині є xenotilapia ornatipinnis, але якщо поселити їх, то для ракушкових мабуть не залишиться місця, а мені б хотілося щось з мушльовців.
В і деалі я б хотів мати таку компанію: Altolamprologus compressiceps Sumbu shell + xenotilapia ornatipinnis + Lamprologus ocellatus gold, або замість "xenotilapia ornatipinnis" - lamprologus similis, але буду прислухатись до ваших порад.
Підказуйте, росказуйте, критикуйте, буду вдячний!
Додаю фото акваріума, що був і теперішній його вигляд:
Востаннє редагував artyr: 28.06.2015 о 16:28..
|
Переглядів: 5739
|
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую artyr за це повідомлення:
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:50.
|