Придбав нещодавно б.у. акваріум на 500л (160х55х60) з тумбою і кришкою. У акваріума посилене дно зі стяжками знизу. Але одна ніжка на тумбі розбухша знизу. Попередні хазяйва кажуть що акваріум так працював 1.5 роки.
Зараз акваріум порожній, перед запуском планую змінити підкладку під акваріум на пеноплекс 10мм
Прогиб стільниці під цією ніжкою десь 1.5-2мм
Знаючі люди, оцініть, будь ласка, стан тумби на фото. Чи безпечно буде туди заливати півтони води + декор. Бо живу я високо (22 поверх) і не хотілось би щоб кілька поверхів вниз затопило
Краще не ризикувати, а поміняти набряклі елементи і відразу обробити торці герметиком, щоб уникнути розбухання в подальшому при попаданні води під час обслуговування. Та й як на мене, то самому не приємно таке бачити. Я б ще й стільницю посилив, додатковим листом, 500л + декор - не жарти...
Там работы на пару часов. Перегородку открутили и вынули. Отнесли в ближайший мебельный цех. Сделали копию. Принесли домой и смонтировали. Радуетесь аквариуму со спокойным сердцем. Я бы и среднюю перегородку тоже заменил.
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Maxlabt за це повідомлення: