На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Аквариум
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Аквариум "Колбы", обсуждение аквариумов, полностью укомплектованных оборудованием, тумбы, материал для изготовления....

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 25.03.2009, 09:34   #1
Очень нужен совет

Живу я тут

Звідки Ви: Запорожье, р-н Сталеваров
Дописи: 520
Надіслати повідомлення для Дьяволочек на ICQ Надіслати повідомлення для Дьяволочек на Skype

сказав Дякую: 630
сказали Дякую 256 раз(и) в 112 повідомленні
Дьяволочек Дьяволочек поза форумом 25.03.2009, 09:34
Рейтинг: ()

У меня стоит аквас 300л (его описание в моем профиле), сейчас делаю ремонт в квартире и решила установить этот аквариум в виде перегородки между комнатами.
Аквариум покупала у знакомых, поэтому досталя мне уже с фоном и некоторыми декорациями.
Фон был наклеян внутри на селекон, пленка с него уже слазила (ее мой хорн успешно обдирал), а сама картинка осталась, вчера ее легким движением руки просняла со стекла, на стекле остался селекон.

Подскажите можно ли его как-то убрать со стекла, т.к. хочу чтоб стекла вакве были прозрачные а не с разводами от силикона, как-то это не эстетично?
Переглядів: 1528
Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:19.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

AQA.ru  - все об аквариумах

no new posts