30.06.2009, 20:49
|
|
Живу я тут. Лауреат конкурса "Аквариумист года 2006"
Звідки Ви: Київ, Оболонь
Дописи: 1.788
сказав Дякую: 128
сказали Дякую 464 раз(и) в 368 повідомленні
|
Три дилеми ===www.aquaforum.ua===
Зіштовхнувся днями з трьома дилемами, які не можу розв'язати, можливо, хтось щось зможе підказати.
Отже, дилеми наступні: - Маю пару молодих седженят, які пару-трійку тижнів тому відклали ікру (мальок поплив вісім днів тому). Батьки малих не підгодовують. втім в усьому іншому проявляють нормальну турботу.
Маю на руках квитки на тиждень у Карпати (буду відсутній з 6 по 10 липня), які купував ще до нересту. Довірити догляд за малими нікому. Теоретично можна домовитись із годуванням риб, включаючи малих, раз на день. Практично неясно, як цього вистачатиме на цілий день.
- Також неясно, як підтримувати в цей час баланс в банці. Воду точно підмінювати буде нікому. Досвід використання Easy balance є, але не в таких екстремальних умовах.
- Не завадило б всю цю сімейку переселити до вдвічі більшого акваріума. З досвіду знаю, що це справа ризикована, може завершитись винищенням батьками всього виводку (втім, з того ж досвіду знаю, що може і не завершитись).
Простим рішенням видається розділення сім'ї з віддачею малька в надійні руки, але не факт, що батьки це адекватно переживуть, та й малим це може не піти на користь.
Є якісь конструктивні думки з цього приводу?
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:23.
|