На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Освещение > Лампы и ЭПРА
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Лампы и ЭПРА Технические данные по лампам и ЭПРА, взаимозаменяемость, совместимость ламп, ЭПРА.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 19.08.2010, 13:41   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Луцк
Дописи: 156
сказав Дякую: 142
сказали Дякую 43 раз(и) в 34 повідомленні
Надіслати повідомлення для Petro_P на ICQ Надіслати повідомлення для Petro_P на Skype
khm Баласт для ламп Т8 25Вт 74 см? ===www.aquaforum.ua===

Стикнувся з такою проблемою: після покупки китайського акваріума Jinlong RE5830 (по паспорту 189л з кришкою) ( http://www.dejia-aquarium.com/cp10.htm ) постала проблема з освітленням. Так як стандартно там стоїть 2 лампи по 25 Вт 74 см і на мій об'єм цього замало (140л води-заміряв при запуску, а без кришки десь прибл 170 л), тобто 50/140=0,36Вт/л постала задача переробити трошки кришку і довести освітленість до 0,5 Вт/л (доставити хоча б одну 25Вт лампу в задній частині кришки). Для мого акваріума задача форсованого травника не стоїть, хочеться щоб траві було комфортніше. Так ось перейду до головного, потрібно купити десь ЕПРА на 2х25 Вт (хочу замінити стандартну китайську, бо на мій погляд лампи чогось сильно мерехтять) та 1х25 Вт (для нової свіжої лампи), пройшовшись по магазинах виявив, що таких ЕПРА немає в Луцьку. Підкажіть може якийсь інтернет-магазин де б можна було б ці ЕПРА купити?
З.І. І ще яке ЕПРА краще взяти електромагнітне (з стартерами) або електронне (без стартерів)?
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  DSCN2567.jpg
Переглядів: 484
Розмір:  218,8 КБ
ID:	84457  

Petro_P поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:44.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts