11.11.2013, 00:36
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: киев
Дописи: 63
сказав Дякую: 47
сказали Дякую 26 раз(и) в 14 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Вибір емблеми клубу ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Роксолана
bossa, Напишу відверто, якщо хто ще що не зрозумів. Коли я створювала клуб, я хотіла, щоб люди, які займаються лабіринтовими рибами, мали змогу ділитись досвідом, знайомитись і отримувати задоволення від спілкування. І я не дуже хочу приймати у клуб всіх, в кого колись був мармуровий гурамик, а потім він здох, але він ж був, або тих, в кого є літрова банка, а там півник плаває і в нього іхтик... Вільно читати теми і писати в них матиме кожен, бо такі правила всіх клубів. Але це - вільні слухачі.
Якщо людину лякає наукова назва - то чому взагалі вважати себе експертом? Якщо людині невідомий якийсь вид чи термін, то можна відкрити нову вкладку, почитати і збагатити свій внутрішній світ. Anabantoidei я запропонувала як альтенативу, якщо не хочете повторів.
Мені назва не суттєва, бо вона не буде впливати на рівень знань людей, які утримують рибу, адже головне - наповнення.
Добавлено через 17 минут
Варіанти назв прочитуються в кожному клубі, що створений раніше. Перечитайте. Щодо зміни, то це можливо, коли буле готова емблема.
Всі варіанти:
1) Клуб лабіринтових риб України "Лабіринт"
2) Український клуб любителів лабіринтових риб
3) Український клуб лабіринтових риб "Лабіринт"
4) Клуб любителів лабіринтових риб "Лабіринт"
5) Український клуб лабіринтових риб "Labyrinthici"
6) Клуб лабіринтових риб в Україні
7) Клуб "Лабіринт"
8) Український клуб любителів лабіринтових риб "Лабіринт"
Наче все...
|
Пардон туплю
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:27.
|