Вибачаюсь, але я перейду на рідну мову.
Цитата:
Допис від nikopol
Бактерии живут и на дне марианской впадины и километры под землей. В накопительном бачке тоже.
|
От, і я про теж. Але Ви пишете:
Цитата:
Допис від nikopol
В чистом осмосе со временем погибнет все живое.
|
Ну то як розуміти? В чистому дисциляті заводяться бактерії, і скільки осмотична не стерелізована вода може зберігатися? І що треба зробити щоб вона не забруднилася бактеріями? Я це все вже давно пройшов і, вибачте, викакав, мене посміхає коли люди пишуть незнамо що.
Цитата:
Допис від nikopol
Тем более если у вас 45-60 tds (моршинская вода - 85 tds).
|
Ну так у мене все добре і в 60ppm і в 1ppm і при 0 ppm (є доступ до лабораторного дисцилятора). Самі ж писали що бактерії живуть всюди.
Цитата:
Допис від nikopol
Но нам же интересно господство нитрифицирующих бактерий. И в целом система - подобная реке или озеру.
|
Ну от і роскажіть, що потрібно для нітріфікуючих бактерій, чого нема в воді отриманої за допомоги ФІЛЬТРУ ЗВОРОТНЬОГО ОСМОСУ. Чого через капс? Бо Вода на виході фільтру - це вода, а не осмос, а якщо бути більш точним то пермеат та концентрат. Нє?
Цитата:
Допис від nikopol
Я хотел лишь сказать, что аквариум на чистоим осмосе не делают.
|
Роблять, ще як роблять. Чого? Та я відповідав - чистий осмос являється чистим тільки в першу мілісекунду. А далі вже починаються процеси житття.
Цитата:
Допис від nikopol
Вроде это общепринятая в аквариумном сообществе мысль.
|
Хто її прийняв? Мені наприклад не дуже цікаво доказувати ссилками (взагалі не цікаво) що в чистому осмосі все живе і росте. Бо саме поняття "осмос" це не "лабораторна рідина".
Цитата:
Допис від nikopol
Водоканалы следят за рядом параметров. И обычно, сдав воду на анализ в лабораторию, там будет все в норме.
|
Якбиб, працюючи на харчовому підприємстві - я такого не бачив, здаєщ аналіз води по європейській системі безпекм харчової промисловості - а вони тобі двухспальню простиню на якій написано що " Вашою водою не можна мити ноги, бо помрете" :0.
Цитата:
Допис від nikopol
Взвесь, водоросли, ПАР, микро частицы пластика, металлы, пестециды и гербециды... Интересно что именно является проблемой. Тогда можно подобрать систему фильтрации.
|
Ну а що там підбирати? Дисцилятор. І всьо. І для акваса, і для самогона. Чистота 100%, але в першу секунду.