|
04.03.2012, 22:00
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Николаев
Дописи: 104
сказав Дякую: 21
сказали Дякую 50 раз(и) в 36 повідомленні
|
Re: Безхвості у форумчан ===www.aquaforum.ua===
Аркадий, а какой же все-таки размер террариума?
П.С. И мне лично интересно почитать все "ЗА" подобного совмещения (или интродукции) животных с разных континентов, желательно на примере красноухой черепахи и жабы аги.
Ну и не будем забывать про довольно высокую токсичность трахицефалюсов (на днях нос почесал после общения с ними) и довольно массивные размеры (растениям хана будет, кстати, и от кожных выделений панциреголова тоже).
В сравнительно небольшом объеме возможен постоянный стресс от содержания двух конкурирующих за еду видов.
Подселение в террариум всякой живности из природы приведет к одному результату - ожирению амфибий, так как жрут они все, что в рот влезет (а рот немалый) и имеют бездонные желудки. Мои галеатусы уже 2 недели постятся, а ели по 4 сверчка в неделю. Я представляю, как бы они ожирели при постоянном доступе к кормам. Нет, в принципе реально сделать так, чтобы хоть что-то выживало с этими проглотами, а они наматывали немалый километраж в поисках корма, тем самым поддерживая себя в тонусе. Но для этого этим почти 10 сантиметровым амфибиям полкомнаты надо выделить.
Это так из того что в голову пришло. Могу еще минусов поискать.
Востаннє редагував Arnold Ikkonen: 04.03.2012 о 22:38..
|
|
|
04.03.2012, 22:54
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Херсон
Дописи: 426
сказав Дякую: 74
сказали Дякую 159 раз(и) в 90 повідомленні
|
Re: Безхвості у форумчан ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Arnold Ikkonen
Аркадий, а какой же все-таки размер террариума?
П.С. И мне лично интересно почитать все "ЗА" подобного совмещения (или интродукции) животных с разных континентов, желательно на примере красноухой черепахи и жабы аги.
|
Я ніде не писав про позитив від інтродукування аги і червоновухої черепахи!!! Я там згадав про це в контексті того, що види з різних континентів ожуть мешкати в однакових умовах!!!
Ну ось і цікаво буде подивитись як воно буде і з рослинами і не тільки. Але я на багатьох сайтах бачив тераріуми, де у людей трахіцефалюси мешкають: там повно рослин. Та й цей вид я не перший утримую разом з іншими амфібіями! Так, за харчуванням треба стежити. Тут треба бути обережним і прораховувати можливі наслідки. Але покищо я годую кожного індивідуально і все файно. А при заселенні новими видами тварин можна обирати такі види і їх кількість, щоб воно все було гармонійно і не викликало проблем у тварин.
ПС
Експерименти це добре! Таким чином відбувається розвиток  Це я в контексті тераріумістики кажу
|
|
|
cказали "Дякую" Аркадій за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:02.
|