На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Клубы аквариумистов и террариумистов > Клубы аквариумистов
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Клубы аквариумистов В этом разделе могут общаться группы любителей. Например, любители Барбусов, любители травников"... Только члены групп могут создавать новые темы.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 17.11.2010, 16:54   #11
Бан за нарушения

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 153
сказав Дякую: 56
сказали Дякую 75 раз(и) в 37 повідомленні
Надіслати повідомлення для пан Володимир на Skype
Відповідь: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Алексей1 Переглянути допис
здравствуйте!У кого есть фильтр на 15 литров?Срочно нужно,мой поломался(никогда не покупайте китайский фильтр).
Глянув Ваш профіль... цікавий мікс. Як на мене скалярії та лабео не дуже підходять для Вашого акваріума - ростуть великі. В малому, звісно, жити будуть, але затягнуться. Вогняні барбуси теж не маленькі ростуть. Крім того як підселите самичкам гупі самця можуть обірвати тому хвоста. А які саме каліхти?
Взагалі моя порада - не міксувати так риб. Найкраще дивляться монокультурні акваріуми. Тобто з одним видом риб. Два-три якщо рибки займають різні шари в акваріумі. Для прикладу: зграйка тернецій (5-7 шт.) та зграйка коридасів (4-5 шт.). Звісно, це моя суб'єктивна думка і моє власне уявлення про красу.
Щодо фільтра, то якщо ситуація критична можу дати "поюзати" акваелівський FAN-mikro plus. Правда він гонить аж 250 літрів в годину. Сам ним не користуюся - не подобається. Надто великий для маленьких акваріумів і незручний.
А взагалі для нано рекомендую Atman AT-F200. У мене в двох акваріумах стоять такі - роботою дуже задоволений. В "Аровані" можна купити на 30-35% дешевше ніж у наших крамницях.
Доречі чому терміново? Як на мене keepo має рацію - для маленьких акв фільтри справді не дуже потрібні. Розкажіть хто у вас там живе. Можливо ситуація не така вже й критична.

пан Володимир поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:20.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts