На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Клубы аквариумистов и террариумистов > Клубы аквариумистов
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Клубы аквариумистов В этом разделе могут общаться группы любителей. Например, любители Барбусов, любители травников"... Только члены групп могут создавать новые темы.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.11.2010, 00:17   #1
Живу я тут

Звідки Ви: волынская обл
Дописи: 171
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 6 раз(и) в 6 повідомленні
Відповідь: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===

пан Володимир, спасибо вам за помощь!!!у меня 2 аквы(одна на 15 литров,а другая на 35 литров).в 15 литрах поместил одну золотуху(в магазине сказали что 15 литров на 1 золотуху этот нормально).А вы как считаете?А в 35 литрах живут 3 тернеции,1 анцитрус,2 таракатума,2 самки гуппи и 1 самец гуппи.Возил в Луцк воду из аквы 35 литров на експертизу,все параметры хорошие сказали,только сильно жёсткая вода(сказали делать подмену кипечённой водой).А вы как считаете?Могут из-за жёсткой воды погибать рыбы?И что можно предпринять.Буду вам очень признателен,если что-то подскажете!!!!

Алексей1 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.11.2010, 17:47   #2
Бан за нарушения

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 153
сказав Дякую: 56
сказали Дякую 75 раз(и) в 37 повідомленні
Надіслати повідомлення для пан Володимир на Skype
Відповідь: ищем аквалюбителей из волынской области... ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Алексей1 Переглянути допис
в 15 литрах поместил одну золотуху(в магазине сказали что 15 литров на 1 золотуху этот нормально).А вы как считаете?
Тим продавцям аби свій крам, даруйте, "втюхати"... Нещодавно був свідком як в "Декоративній рибці" прадавщиня "впарила" клієнтці в якої 20 літровий акваріум скалярію. Для золотих рекомендують не менше 100 літрів на рибку. Або, принаймі, 50.
Доречі Ваші торакатуми теж чималенькі кабани. До 20 см. виростають. 35 літрів їм замало. У мене в самого живуть 3 сома 6-ти сантиметрові у 51 літрах. Мабуть віддам/обміняю - прикро буде якщо затягнуться. Так що народ звертайтеся...
Цитата:
все параметры хорошие сказали,только сильно жёсткая вода(сказали делать подмену кипечённой водой).А вы как считаете?
Скільки саме градусів?
Цитата:
Могут из-за жёсткой воды погибать рыбы?
По кожному конкретно виду в неті є купа інфи. Але 80-95% риб які у нас продаються можуть жити в звичайній нашій водопровідній воді. Труднощі можуть виникнути лише якщо плануєте нерестити рибу. Як правило для цього потрібна більш м'яка вода.
Цитата:
И что можно предпринять.Буду вам очень признателен,если что-то подскажете!!!!
Відомі мені способи пом'якшення води:
-дистильована вода
-осмос
-дощова вода
-сніг
-вимороження
-кип'ятіння (кажуть для досягнення ефекту слід кип'ятити годину)
-певною мірою пом'якшує воду яванський мох.

пан Володимир поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:31.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts