На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Зачинена тема

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 20.11.2010, 22:11   #1
Бан за нарушения

Звідки Ви: Донецк
Дописи: 1.475
сказав Дякую: 144
сказали Дякую 774 раз(и) в 416 повідомленні
Re: Мой 125л аквариум ===www.aquaforum.ua===

Я имел в виду не обеспеченность рыб ресурсами, а именно эстетику (хотя у самого нигде никакой эстетики нет, но надо ведь придраться). нет ли визуального ощущения перегруженности рыбами? Не теряются ли все эти чебачки, щиповки и прочие интересности на фоне непрерывно движущихся угольно-черных моллинезий?

Esox поза форумом  
cказали "Дякую" Esox за цей допис:
Hierophis (20.11.2010)
Старий 20.11.2010, 22:22   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Южная Украина
Дописи: 1.560
сказав Дякую: 364
сказали Дякую 1.388 раз(и) в 577 повідомленні
Re: Мой 125л аквариум ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Esox Переглянути допис
Я имел в виду не обеспеченность рыб ресурсами, а именно эстетику (хотя у самого нигде никакой эстетики нет, но надо ведь придраться). нет ли визуального ощущения перегруженности рыбами? Не теряются ли все эти чебачки, щиповки и прочие интересности на фоне непрерывно движущихся угольно-черных моллинезий?
Нет, нету такого ощущения что прямо как будто набито рыбками, как я написал, этому способствует то что рыбки занимают различные ниши, ну и обилие ратсений, оно ка кбы скрывает рыбок. А вот то что молинезии "чернят" капитально и затмевают всех остальных- это точно!
Но, к сожалению моллинезии- это основа основ, это рыбки, которые самовоспроизводятся, они дают корм другим рыбкам, их мальки выживают и пополняют популяцию взамен старых, у них испражнения хорошо подходят для растений, моллинезии обьедают обрастания. В общем моллинезии это синекванон (sine qua non)

Hierophis поза форумом  
cказали "Дякую" Hierophis за цей допис:
Nuta (20.11.2010)

Share/Bookmark

Зачинена тема

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:14.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts