вот скажу честно - я морозил воду что бы пить и в акву, то чуть зазевался сразу же Kh и Gh ползут в верх. Способ выходит точно такой же как и осмос (я про отходы воды) но в результате вода лучше так что заказал себе осмос за 1070 грн. с доставкой и не мучаюсь с водой чего и Вам желаю.
Відповідь: Re: вымораживание воды ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від samgoma
вот скажу честно - я морозил воду что бы пить и в акву, то чуть зазевался сразу же Kh и Gh ползут в верх. Способ выходит точно такой же как и осмос (я про отходы воды) но в результате вода лучше так что заказал себе осмос за 1070 грн. с доставкой и не мучаюсь с водой чего и Вам желаю.
А якщо на разі немає можливості придбати установку і приходиться купляти осмолят - виморожування непоганий спосіб, головне знімати до 40% включно льоду. На двох партіях переконався що параметри води дуже подібні +-1...2 градуси. Виморожую на дворі в пластикових відрах з сільодки, 5 відер по 8л - результат 16-24л готової води. Потім лише воду перемішую всю, щоб були однакові показники - на 2-3 тижні має вистачити (в мене баночки маленькі 15+5л.)