На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Вода
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 02.03.2012, 14:01   #11
Придивляюся

Звідки Ви: Запорожье
Дописи: 61
сказав Дякую: 61
сказали Дякую 34 раз(и) в 8 повідомленні
Re: Відповідь: Бактериалка после осмоса ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від гуппышь Переглянути допис
Starcomputerя тоже с вами согласен, если не знаешь лучше не лезь! Но!!! Вы тоже когда то не знали, а сейчас знаете, так может и нам дадите, хоть что то для этого, что бы мы узнали? Мы будем вам очень благодарны! Кстати я уже подумываю нанять репетитора по химии! У меня просто голова кругом идет когда на форумах пишут всякие иероглифи с таблици Менделеева! А ведь форум создан не только для химиков, но и для простых смертных, которые тоже хотят чего то узнать!
А по поводу капельных тестов, это вопрос очень спорный (хотя думаю себе прикупить, как вы думаете серовский, на подобии того, что бракованый продают, нормальный?) очень много ведущих аквариумистов просто не признают всю ту химию которую пихают по басно словной цене в магазине, а пользуются тестированием растений и улиток или, так сказать, на глаз!
В том то и дело что гуру аквариумистики не охотно делятся секретами, и многое очень усложняется приходится доходить самому. Но я точно знаю что лучше наблюдать за растениями и поведением рыб, чем приобретать дорогие тесты

SHURIK29 поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:33.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts