Дякую за дуже гарно представлену інформацію що до цих рибок. В мене наразі є 1, так вийшло, що віддали пару, але не зрозуміло чи були вони різнополі. 1 рибка не прижилась, а ось інша себе прекрасно почуває, заняла територію під пеньком, хоча я ракушки виноградного равлика поклала, але вона не дуже їх уподобала. територію свою відстоює мужньо й твердо, але дійсно без кровопролить

. її сусідами являються апістограми блю неон, які теж вирізняються своєю воєвничістю та підлітки анциструса L-181 L-183. Хоча анциструси не зможуть уживатися пізніше з каудопунктатусами- маленькому лампрологусу не під силу нахальні соми, це напевне єдина риба, яку не може здолати лампрологус, але коли годую сомів, то маленький до останнього відстоює ту величезну таблетку

))))), нікого не підпускає й сам не їсть. Пісочок маю мілкий, але хочу ще мілкіший, фракциєю до 1мм. який порадите, а також який колір буде найкращий, білий, чи якись інший? Та як мій лампрологус сприйме нову компанію таких , як він? я так розумію треба брати молодняк?