На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Клубы аквариумистов и террариумистов > Клубы аквариумистов > Клуб "Танганьїка в Україні"
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Клуб "Танганьїка в Україні"
Клуб любителів цихлід озера Танганьїка

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 23.03.2012, 23:14   #10
Живу я тут

Звідки Ви: Киев, Печерский р-н
Дописи: 1.756
сказав Дякую: 1.294
сказали Дякую 741 раз(и) в 495 повідомленні
Re: Lamprologus caudopunctatus (Лампрологус Каудопунктатус) у кого есть? ===www.aquaforum.ua===

Дякую за дуже гарно представлену інформацію що до цих рибок. В мене наразі є 1, так вийшло, що віддали пару, але не зрозуміло чи були вони різнополі. 1 рибка не прижилась, а ось інша себе прекрасно почуває, заняла територію під пеньком, хоча я ракушки виноградного равлика поклала, але вона не дуже їх уподобала. територію свою відстоює мужньо й твердо, але дійсно без кровопролить . її сусідами являються апістограми блю неон, які теж вирізняються своєю воєвничістю та підлітки анциструса L-181 L-183. Хоча анциструси не зможуть уживатися пізніше з каудопунктатусами- маленькому лампрологусу не під силу нахальні соми, це напевне єдина риба, яку не може здолати лампрологус, але коли годую сомів, то маленький до останнього відстоює ту величезну таблетку ))))), нікого не підпускає й сам не їсть. Пісочок маю мілкий, але хочу ще мілкіший, фракциєю до 1мм. який порадите, а також який колір буде найкращий, білий, чи якись інший? Та як мій лампрологус сприйме нову компанію таких , як він? я так розумію треба брати молодняк?

TANYUSHA поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую TANYUSHA за це повідомлення:
Hendrix (24.03.2012), navy (24.03.2012)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:47.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts