Re: Меченосець не може плавати. Чи можна врятувати? ===www.aquaforum.ua===
Лечение грибковых как правило проходит так:
1. Повышается температура до 29-30 градусов по цельсию.
2. Усиливается аэрация.
3. Добавляется лекарство.
4. Баночка в которой лечится рыба на 3-е суток полностью укутывается от света.
Если соблюдать эти правила то успех выздоровления составляет 98%
По поводу Меченосца... Ну скажем так... Я еще не встречал таких ситуаций, чтоб особь которая уже не передвигается смогла выжить(((
Вже другу добу не вимикаю аерацію (працює безперервно), температура піднята до 28-29 градусів, освітлення не вмикаю (потрапляє тільки денне світло). Рибки здається трошки збентежені постійним шумом від аерації, бо раніше вмикала її на кілька годин.
Лікування в загальному акваріумі. Згідно інструкції до ліків через 4 дні внесу наступну дозу препарату. В кінці лікування написано змінити воду в акваріумі.
Тільки ось не знаю як бути, замінити всю воду, тоді треба робити заново підготовку як при запуску акваріуму чи все ж таки здійснити підміну води? Як правильно?
І як бути з харчуванням мотилем, варто чи не варто? Оскільки він заморожений хіба та інфекція не знищується при заморожуванні?
Відповідь: Re: Меченосець не може плавати. Чи можна врятувати? ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Дядька Вадька
Лечение грибковых как правило проходит так:
1. Повышается температура до 29-30 градусов по цельсию.
2. Усиливается аэрация.
3. Добавляется лекарство.
4. Баночка в которой лечится рыба на 3-е суток полностью укутывается от света.
Если соблюдать эти правила то успех выздоровления составляет 98%
По поводу Меченосца... Ну скажем так... Я еще не встречал таких ситуаций, чтоб особь которая уже не передвигается смогла выжить(((
а вот из чего вы взяли что это грибковое заболевание??? дайте сслку где это прочитать???