На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Объявления: куплю, продам, обменяю, отдам, приму, услуги... > Продам > Архив объявлений 2010-2019 гг (только для чтения)
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.01.2013, 21:22   #166
Живу я тут

Звідки Ви: Borispol
Дописи: 1.416
сказав Дякую: 327
сказали Дякую 401 раз(и) в 340 повідомленні
Re: +))Украина.Продаю комплекты CO2 с баллонами заправленными 2л.-4л.Комплектующие.(2 ===www.aquaforum.ua===

Материалы получил. спасибо, все в порядке, рекомендую продавца как надежного, вчера оплатил_сегодня уже в аквас пузыряет, Все оперативно, спасибо.
п.с. чуть попозже закажу и баллон 4 л

kosigor1 поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" kosigor1 за цей допис:
co2sys (16.01.2013)
Старий 16.01.2013, 20:51   #167
Живу я тут

Звідки Ви: Харьков
Дописи: 173
сказав Дякую: 129
сказали Дякую 110 раз(и) в 47 повідомленні
Re: +))Украина.Продаю комплекты CO2 с баллонами заправленными 2л.-4л.Комплектующие.(2 ===www.aquaforum.ua===

Что такое BP и NET на баллоне ?
на 2л, BP=4.8KG NET=1.5KG

Сколько весит пустой 2л баллон с краном ?

smbdy поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 16.01.2013, 21:00   #168
Живу я тут

Звідки Ви: Самбор
Дописи: 748
сказав Дякую: 451
сказали Дякую 354 раз(и) в 216 повідомленні

Цитата:
Допис від smbdy Переглянути допис
Что такое BP и NET на баллоне ?
на 2л, BP=4.8KG NET=1.5KG

Сколько весит пустой 2л баллон с краном ?
BP(Брутто)=4.8KG - єто вес заправленного баллона.

NET(Нетто)=1.5KG вес СО2 1,5КГ.

Пустой баллон весит 3,3кг.

co2sys поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую co2sys за це повідомлення:
jony (23.02.2013), smbdy (16.01.2013)
Старий 17.01.2013, 13:10   #169
Живу я тут

Звідки Ви: Ірпінь, Київська область
Дописи: 275
сказав Дякую: 25
сказали Дякую 118 раз(и) в 83 повідомленні
Відповідь: +))Украина.Продаю комплекты CO2 с баллонами заправленными 2л.-4л.Комплекту ===www.aquaforum.ua===

Доброго дня!
Дуже довго думав і вирішив взяти у Вас систему со2 (бо бражка вже у печінках сидить)! але проблема у тому, що я не маю досвіду використання таких систем і чесно кажучи трохи страшновато....)))) Не розуміюсь на цьому..
Акваріум у мене майже на 400 літрів, багато різних рослин, на скільки мені вистачить Вашого балона на 4 л (якщо нема більшого)???
І ще одне питаннячко: кажуть, що використання реактора набагато ефетивніше ніж дифузора, якщо це правда, то я хотів би у Вас взяти ситему со2 у повному комлекті з балоном на 4 л і без дифузора. І який тоді реактор мені краще буде придбати на мої об'єми?
Сподіваюсь на Ваше розуміння, та чекаю порад...

З повагою, Олександр

fedin поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 17.01.2013, 21:57   #170
Живу я тут

Звідки Ви: Самбор
Дописи: 748
сказав Дякую: 451
сказали Дякую 354 раз(и) в 216 повідомленні
Re: Відповідь: +))Украина.Продаю комплекты CO2 с баллонами заправленными 2л.-4л.Компл ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від fedin Переглянути допис
Доброго дня!
Дуже довго думав і вирішив взяти у Вас систему со2 (бо бражка вже у печінках сидить)! але проблема у тому, що я не маю досвіду використання таких систем і чесно кажучи трохи страшновато....)))) Не розуміюсь на цьому..
Акваріум у мене майже на 400 літрів, багато різних рослин, на скільки мені вистачить Вашого балона на 4 л (якщо нема більшого)???
І ще одне питаннячко: кажуть, що використання реактора набагато ефетивніше ніж дифузора, якщо це правда, то я хотів би у Вас взяти ситему со2 у повному комлекті з балоном на 4 л і без дифузора. І який тоді реактор мені краще буде придбати на мої об'єми?
Сподіваюсь на Ваше розуміння, та чекаю порад...

З повагою, Олександр
Зараз немає баллонів на 4л. У постачальника їх тоже зараз немає але обіцяв що до кінця місяця мають поступити. І у нас відповідно будуть вони на початку лютого, так само я думаю і будуть у нас реактори JBL на 400л. акваріуми.
Балона вам хватить мінімум на 6-8 місяців.
Конкретно зможу запропонувати вам з лютого місяця.

co2sys поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 17.01.2013, 23:13   #171
Живу я тут

Звідки Ви: Ірпінь, Київська область
Дописи: 275
сказав Дякую: 25
сказали Дякую 118 раз(и) в 83 повідомленні
Відповідь: +))Украина.Продаю комплекты CO2 с баллонами заправленными 2л.-4л.Комплекту ===www.aquaforum.ua===

Дякую! Буду чекати і гроші збирати)))

fedin поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.01.2013, 09:07   #172
Придивляюся

Звідки Ви: Закарпатье
Дописи: 43
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 15 раз(и) в 15 повідомленні

День добрый,co2sys.
Посмотрите личку.

lisovenko поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" lisovenko за цей допис:
co2sys (19.01.2013)
Старий 18.01.2013, 15:54   #173
Придивляюся

Звідки Ви: Мариуполь
Дописи: 13
сказали Дякую 2 раз(и) в 2 повідомленні
Відповідь: Re: +))Украина.Продаю комплекты CO2 с баллонами заправленными 2л.-4л.Компл ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Senturio Переглянути допис
Насколько понял один баллон 2 л стоит у Вас 670 грн - фигасе цена за Китай и без документов. Проще украинские огнетушители купить http://www.vognebor.com.ua/fire-extinguisher/vvk-2. И дешевле и надежнее. Переделка под редуктор за 40 грн.
Поддерживаю! У нас на станции баллоны меньше 5л не заправляют. У них же цена на аттестованный и заправленный 5л - 400 грн/шт.

Vladimyr поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.01.2013, 19:03   #174
Живу я тут

Звідки Ви: ХАРЬКОВ
Дописи: 2.387
сказав Дякую: 1.378
сказали Дякую 1.461 раз(и) в 709 повідомленні
Надіслати повідомлення для Senturio на ICQ Надіслати повідомлення для Senturio на Skype
Re: Відповідь: Re: +))Украина.Продаю комплекты CO2 с баллонами заправленными 2л.-4л.К ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Vladimyr Переглянути допис
Поддерживаю! У нас на станции баллоны меньше 5л не заправляют. У них же цена на аттестованный и заправленный 5л - 400 грн/шт.
Вы работаете на станции заправки огнетушителей?

Senturio поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.01.2013, 22:19   #175
Придивляюся

Відповідь: Re: Відповідь: Re: +))Украина.Продаю комплекты CO2 с баллонами заправленны ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Вы работаете на станции заправки огнетушителей?
Нет. Я имел ввиду у нас в городе, в Мариуполе. Переделанные огнетушители категарически не берут. Говорят был случий - у баллона дно оторвало. Правда дно было плоское.

Для своей банки на 60 л приобрел на днях баллон Sera вместимостью 0,5кг. Так, что придется на свой страх и риск самому переливом заниматься. Была еще задумка переделать, имеющийся в хозяестве пейнтбольный баллон под воздух. Да вот, проблемы с винтелем возникли - не знаю где взять. А баллон нехилый, расчитан на 200 бар рабочих и 300 проверочных. Вот такой - http://shop.paintball.ua/descr.php?i...583bba7mbf4vbf

Если, предлагаемые здесь к продаже баллоны такого же качества, то я думаю цена приемлемая. У нас таких не производят.

Востаннє редагував Vladimyr: 18.01.2013 о 22:31..
Старий 19.01.2013, 10:33   #176
Живу я тут

Надіслати повідомлення для Senturio на ICQ Надіслати повідомлення для Senturio на Skype

Насчет огнетушителя у нас заправляют - естественно не с плоским дном. А вот пейнтбольный ведь алюминиевый - как он от СО2 не испортится со временем?

Старий 19.01.2013, 19:16   #177
Живу я тут

Звідки Ви: Южноукраинск Николаевская обл
Дописи: 185
сказав Дякую: 60
сказали Дякую 51 раз(и) в 46 повідомленні
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: +))Украина.Продаю комплекты CO2 с баллонами заправл ===www.aquaforum.ua===

[QUOTE=Vladimyr;2218406]Нет. Я имел ввиду у нас в городе, в Мариуполе. Переделанные огнетушители категарически не берут. Говорят был случий - у баллона дно оторвало. Правда дно было плоское.

Вы хотите сказать что с плоским дном, баллоны опаснее?

мишка поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.01.2013, 23:11   #178
Придивляюся

Звідки Ви: Калининград
Дописи: 60
сказав Дякую: 150
сказали Дякую 72 раз(и) в 14 повідомленні

Добрый день! Расскажите пожалуйста о доставке оплате и наборах в Калининград в Россию. Спасибо

Vovaka поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.01.2013, 14:57   #179
Живу я тут

Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: +))Украина.Продаю комплекты CO2 с баллонами заправл ===www.aquaforum.ua===

[QUOTE=мишка;2219499]
Цитата:
Допис від Vladimyr Переглянути допис
Нет. Я имел ввиду у нас в городе, в Мариуполе. Переделанные огнетушители категарически не берут. Говорят был случий - у баллона дно оторвало. Правда дно было плоское.

Вы хотите сказать что с плоским дном, баллоны опаснее?
Насчет опасности не скажу - но по практике цилиндрические сосуды с высоким давлением (котлы и парогенераторы) менее подвержены трещинам нежели с прямыми углами - еще по курсу в институте помню.

Старий 20.01.2013, 17:39   #180
Придивляюся

Відповідь: Re: +))Украина.Продаю комплекты CO2 с баллонами заправленными 2л.-4л.Компл ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Насчет огнетушителя у нас заправляют - естественно не с плоским дном. А вот пейнтбольный ведь алюминиевый - как он от СО2 не испортится со временем?
Я думаю алюминиевый даже лучше, менее подвержен окислению, чем железный баллон. Вот пример готовых баллонов из алюминия для систем подачи СО2 в аквариум http://natureaqua.ru/CO2-ballon-iz-aluminiya-4l.html

Share/Bookmark

Відповідь

Мітки
Баллоны co2, редуктор co2, Система подачи co2, Электроклапан

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:54.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts