Цитата:
Допис від Senturio
Микро понадобится позже когда приведете в порядок макро в аквасе. Пока еще рано. Смотрите по молодым листьям если пойдут в рост - они должны показать, что микро не хватает. фото травки надо по мере обновлять. Желательно людвигию и кабомбу.
|
Всім привіт.Ситуація тільки погіршується.Фото завтра зроблю,хоча нема що фотографувати.Все пропадає.Покривається бурим кольором,людвігія жовкне і на листочках з"являються коричневі плямки.Куплені довгостебельні рослини пускають коріння з стебел і теж загинаються.Короче все вмирає

.
Сьогодні нарешті зібрав всі комплектуючі для переходу на Т5.В понеділок буду переробляти освітлення.Остання надія на нього.Бо всі в один голос твердять що його мало (це ще пів біди мабуть).а по друге що старі лампи тільки погіршують ситуацію.
Стосовно нітратів-фосфатів:за тиждень нітрати зменшились аж до 10 (раза в три).А фосфатів як писав раніше було мінімум 0.1.Дали мені окремо фосфати.Один день я їх підняв до 0.5,на слідуючий вечір знову зменшились до 0.1,в цей же вечір підняв вже до 1,на слідуючий день вже 0.5 було.Поки більше нічого не додаю.
от дивлюсь на бліксу,вона пускає нові листки.але вони якісь дуже бліді.і так практично з усіма.
От би не повірив ніколи що лампи можуть так впливати на рослини,якщо звичайно діло в них.
В понеділок зранку перероблю світло,підміню воду літрів 100.В вівторок маю забрати осмос (вже буде свій) і буду кожен день підмінюати воду цілий тиждень по 10% не добавляючи нічого крім ЦО2 і світити не більше 6год.Осмос буду мішати з своєю.Так мені порадили.
А поки що настрою стосовно акваріума нема ніякого.