|
|
12.10.2013, 18:43
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Киев
Дописи: 63
сказав Дякую: 69
сказали Дякую 71 раз(и) в 54 повідомленні
|
Re: +Україна. Рівне. Продам акваріумну хімію AQUAHIM SPIRITOL ===www.aquaforum.ua===
Виктор! Большое спасибо, что так быстро выслали мне мой заказ. Всё получил, отдельно спасибо за бонусы!
|
|
|
cказали "Дякую" cararama за цей допис:
|
|
15.10.2013, 13:06
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Комсомольск-на-Днепре
Дописи: 103
сказав Дякую: 60
сказали Дякую 65 раз(и) в 59 повідомленні
|
Re: +Україна. Рівне. Продам акваріумну хімію AQUAHIM SPIRITOL ===www.aquaforum.ua===
Посылочку получил. Спасибо.
|
|
|
cказали "Дякую" Буран за цей допис:
|
|
26.10.2013, 17:22
|
|
Модератор коммерческого раздела
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 2.362
сказав Дякую: 4.225
сказали Дякую 1.106 раз(и) в 634 повідомленні
|
Новинка!!!
Шановні форумчани!!!
AQUAHIM SPIRITOL розробив новий препарат NANO PROFFI:
NANO PROFFI – мiкро добриво з комплексом життєво важливих речовин і вітамінів для нано акваріумів з мохами та креветками.
NANO PROFFI – спеціально розроблене для підтримки здорової линьки у креветок і раків , а також для здорового росту і розвитку та інтенсивного забарвлення рослин і мохів.
Комплекс вітамінів, який входить до складу NANO PROFFI, впливає на процес обміну речовин, сприяє відновленню природної активності, збільшує темпи росту, знижує смертність креветок, раків і риб, збільшує стійкість акваріумних мешканців до хвороб.
NANO PROFFI допомагає швидко встановити біорівновагу в акваріумі, пригнічує ріст патогенних мікроорганізмів. Добриво абсолютно безпечне для риб,креветок і равликів.
Склад: Fe, K, Mg, Mn, Zn, B, Mo, Li, Al, Co, Ni, Va, T, Se, Rh, Sn, Cr, J, Br,Si; амінокислоти: гліцин, аргінін, сапонін, триптофан, аспарагінова та глютамінова кислоти; вітаміни: B1 (Тиамін), B2 (Рибофлавін), B5 (Пантотенова кислота), B6 (Піридоксин), B7 (Біотин), B9 (Фолієва кислота), B12 (Кобаламін), PP (ніацин), а також A, D, E, C, K.
Дозування: на 30л 1-2мл в день в залежності від інтенсивності подачі СО2, освітлення і кількості рослин.
Термін і умови зберігання:
2 роки при температурі не вище 30 °C . Зберігати щільно закритим в недоступному для дітей місці.
Уникати попадання на слизові оболонки. Після використання вимити руки. Не вживати в їжу.

Ціна: 0.25л. - 50 грн.
0.5л. - 85 грн.
1л. - 150 грн.
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую тешнер за це повідомлення:
|
|
26.10.2013, 21:49
|
|
Живу я тут. Мохоманьяк
Звідки Ви: Елисаветград
Дописи: 5.602
сказав Дякую: 7.745
сказали Дякую 6.779 раз(и) в 3.166 повідомленні
|
Цитата:
Допис від тешнер
NANO PROFFI – мiкро добриво з комплексом життєво важливих речовин і вітамінів для нано акваріумів з мохами та креветками.
NANO PROFFI – спеціально розроблене для підтримки здорової линьки у креветок і раків , а також для здорового росту і розвитку та інтенсивного забарвлення рослин і мохів.
Комплекс вітамінів, який входить до складу NANO PROFFI, впливає на процес обміну речовин, сприяє відновленню природної активності, збільшує темпи росту, знижує смертність креветок, раків і риб, збільшує стійкість акваріумних мешканців до хвороб.
NANO PROFFI допомагає швидко встановити біорівновагу в акваріумі, пригнічує ріст патогенних мікроорганізмів. Добриво абсолютно безпечне для риб,креветок і равликів....
|
Коллега, звідка дані про здорову линьку, вплив на обмін речовин, зниження смертності та інше?
Для того, щоб заявляти подібне, потрібно або спиратись на наукові розробки та літературу, або мати власну розводню та лабораторію, та пару років часу.
Прошу вказати джерело даних...
|
|
cказали "Дякую" GOREZ за цей допис:
|
|
26.10.2013, 22:03
|
|
|
А Віталій тут як тут...
Препарат був готовий вже з рік назад, і весь цей час ми тестили його спочатку на черіках, а згодом і на кристалах. В банці присутньо 8 видів мохів. Популяція кристалів зростає, линяють, рояться і плодяться. Пробував на кристалах різне дозування. Доводив до 6 мл. на 25 літрів. Криль живий. Чимало малечі. Мохи отримали насичені кольори і, на мій погляд, пришвидчився ріст.
|
cказали "Дякую" тешнер за цей допис:
|
|
26.10.2013, 22:14
|
|
Живу я тут. Мохоманьяк
|
тешнер, цього досить???
Вікторе, одні й ті ж добрива (до речі - ваші  ) при внесенні в різні акви (з різними типами фільрації, параметрами води...) зовсім по різному діють на криль.
Це навіть без вітамінів, амінокислот та іншого.
Як буде діяти на вимогливий криль така "аццкая смесь" - на кристалах в парі акв не перевірити.
Звісно, ризик - справа благородна... Але іноді невдячна 
|
|
cказали "Дякую" GOREZ за цей допис:
|
|
26.10.2013, 22:29
|
|
|
Віталій, я дуже люблю своїх кристалів, щоб піддати іх "геноциду" новим препаратом. Коли Ви вливаєте до акваріуму будь яку хімію - це вже ризик. Тому ми перед початком продажу NANO PROFFI тестили його на різних банках, з різною водою і з різними мешканцями. Результат нас більш ніж задовільнив. Я реально побачив покращення росту мохів, а проте, що в мене почали плодитись кристали я вже писав. Рекомендую попробувати наш новий препарат.
|
cказали "Дякую" тешнер за цей допис:
|
|
26.10.2013, 22:44
|
|
Живу я тут. Мохоманьяк
|
Наразі, завдяки наявній в мене інформації щодо особливостей внесення в акваріуми з креветками окремих речовин з перерахованого вами складу УДО, та беручи до уваги вимогливість та ніжність наявних видів креветок, я, мабуть, не ризикну. Та і ріст мхів в акваріумах мене зовсім не хвилює... 
Можливо, хтось інший, в кого є декоративні креветочники... 
|
|
26.10.2013, 23:26
|
|
Придивляюся
Дописи: 63
сказав Дякую: 69
сказали Дякую 71 раз(и) в 54 повідомленні
|
А я попробую  С учётом того, что брал химию у Тешнера не однократно и результатными был очень доволен. Куплю 100 грамм, если такое возможно.
Есть два мшатника с чериками на 80л и 45л с кристал ред и бабаулти. До этого добавлял по пару кубиков MICRO PROFFI, всё было нормально и линяли и плодились. Надеюсь NANO PROFFI будет не хуже.
Востаннє редагував cararama: 27.10.2013 о 11:03..
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую cararama за це повідомлення:
|
|
27.10.2013, 18:54
|
|
|
cararama, звичайно вишлю і 100мл. деталі - по телефону.
|
28.10.2013, 20:53
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Украина
Дописи: 34
сказав Дякую: 11
сказали Дякую 105 раз(и) в 25 повідомленні
|
Принимайте заказ:
NANO PROFFI - 0,25 л.
Хотел бы попробовать.
|
|
|
cказали "Дякую" matrix за цей допис:
|
|
09.11.2013, 21:10
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Днепропетровск
Дописи: 52
сказав Дякую: 38
сказали Дякую 26 раз(и) в 17 повідомленні
|
По совету kingmon, хочу попробовать УДО:
Заказ:
MICRO PROFFI - 0,25л
Макро - 0,25л
NANO PROFFI - 0,2л
|
|
|
cказали "Дякую" dr.skitwoter за цей допис:
|
|
10.11.2013, 00:24
|
|
|
Шановні форумчани!
На Українському Форумі Акваріумістів
оголошено фото конкурс
"Бліц-фото"
титульним спонсором є Рівненський виробник акваріумної хімії
AQUAHIM SPIRITOL.
Запрошуємо бажаючих прийняти активну участь!!!
Посилання на тему:
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=166067
|
21.11.2013, 22:59
|
|
Придивляюся
Дописи: 4
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 1 раз(и) в 1 повідомленні
|
Доброго дня!
Хочу замовити:
Сайдекс 0,5л
"MICRO PROFFI" 0,5л
"MACRO PROFFI" 0,5л
Дякую
|
|
|
cказали "Дякую" Виталий за цей допис:
|
|
22.11.2013, 07:55
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 590
сказав Дякую: 378
сказали Дякую 305 раз(и) в 266 повідомленні
|
Доброе Утра.
примите заказ
калий 1л
5 грунтовых шариков
cказали "Дякую" рипли за цей допис:
|
|
 |
|
Тут присутні: 2 (учасників - 1 , гостей - 1)
|
oldman2014
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:44.
|