На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Морская аквариумистика > Общие вопросы
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Общие вопросы Если не знаете в какой из морских разделов задать вопрос, пишите сюда

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 25.06.2013, 19:35   #1
Registered User

Звідки Ви: Украина
Дописи: 1.743
сказав Дякую: 881
сказали Дякую 2.989 раз(и) в 841 повідомленні
Re: Коральчики втрачають забарвлення, прошу порад ===www.aquaforum.ua===

Согласен с выше описанным только в этом:
Убрать озонатор, добавить свет
По освещению !!!
Я наоборот включал бы все и поставил бы так:
12 часов Blue+Actinic
6-7 часов все близко к белым.
Использовать химию KZ процентов 30-40% от рекомендованной, и потихоньку добавлять до 50%
Какие нитраты???? Вы о чем.
Вопрос: Так цеолиты функционируют или нет, чем тогда производится фильтрация?
Ничего не описано о подменах воды .
Температуру надо збивать, чем выше температура тем быстрее происходят в основном отрицательные процессы.

Востаннє редагував Макs: 25.06.2013 о 19:41..
Макs поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Макs за це повідомлення:
nickanya (23.12.2014), Noe (25.06.2013), TakedaMaru (02.06.2014)
Старий 25.06.2013, 21:03   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Львів
Дописи: 328
сказав Дякую: 953
сказали Дякую 236 раз(и) в 141 повідомленні
Надіслати повідомлення для Noe на ICQ
Re: Коральчики втрачають забарвлення, прошу порад ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Макs Переглянути допис
Согласен с выше описанным только в этом:
Убрать озонатор, добавить свет
По освещению !!!
Я наоборот включал бы все и поставил бы так:
12 часов Blue+Actinic
6-7 часов все близко к белым.
Макс, а які лампи ти б використав? Світильник на 8 ламп Т5 80Вт.
Як я вже писав раніше, при включені Blu Plus корали закривають поліпи - бріареум, еуфілії, сакрофітони. Всі поліпи втягували... Тому залишив лише одну лампу ATI Bluе Plus і одну Actinic, 3шт Coral PLUS i 3шт Aquablue Special.
Зараз освітлення майже так як радить Макs: Актинік і Blu Plus 11 годин, 7 годин горять всі лампи, дві останні години горять Coral PLUS i Aquablue Special. Я переробив світильник, щоб можна було включати по дві лампи, в стандартному виконанні світильника горять або дві лампи, або шість ламп, або всі разом.

Цитата:
Использовать химию KZ процентов 30-40% от рекомендованной, и потихоньку добавлять до 50%
На хімію взагалі ніякої реакції... SPS, які я в тебе брав, поліпи майже не випускають, крім одної акропори. Решта коралів, які живуть в моєму акваріумі просто бліді... Краще я зроблю фото,щоб не описувати словами.

Цитата:
Вопрос: Так цеолиты функционируют или нет, чем тогда производится фильтрация?
Ничего не описано о подменах воды .
Цеоліт не використовується. Вугілля не використовується. Недавно добавив 10кг свіжого ЖК від Марченкова. Підміна води раз на місяць 60 літрів (загальний об'єм води близько 700 літрів).
Відносно фільтрації. Хотів провести дослід з озонатором. Задумка була така: якщо по методу Zeovit органіка забирається з допомогою цеоліта і вугілля, збіднюється середовище, потім додається хімія, то чи можна зробити подібну систему але замість цеоліта і вугілля використати озонатор? Тобто, з допомогою озонатора і сильного пінника вибивати максимум органіки і додавати хімію KZ. Ну, мій дослід не був успішним

Цитата:
Температуру надо збивать, чем выше температура тем быстрее происходят в основном отрицательные процессы.
Включив кондиціонер, дує прямо на акву, температура 26С.

Купив кілька нових риб. Брав з коліс, кілька риб пішло до Нептуна і пропало в акві... Як і радили, годую риб посилено, збільшив годування в два рази порівняно з тим, як було раніше.
Зробив ще одну дурницю - купив два занкли. Лише потім прочитав, що риба складна, харчується складно. Ну поки живуть, пробують трошки заморожену артемію, постійно скубуть ЖК.
До-речі, про корм. Годую пластівцями Omege One Super Veggie, Omega One Super Color, Tropical Spirulina і заморозка артмії (Польська, досить чиста). Риби з охою їдять лише заморозку артемії, пластівці не охоче.

Добавлено через 7 минут
Цитата:
Допис від taka Переглянути допис
Неужели из вышеописанного можно сделать вывод что я советовала добавлять нитрат?
Ні, нітрат я добавив з власної ініціативи Тільки що поміряв нітрати - до 5 мг/л., так як і було після додавання нітрату кальцію.

Востаннє редагував Noe: 25.06.2013 о 21:10.. Причина: Добавлено сообщение
Noe поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:54.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts