На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Фотографії акваріумів учасників форуму.
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Фотографії акваріумів учасників форуму. Розміщуйте фотографії та описи своїх акваріумів, розповідайте про процес створення композицій тощо.

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 30.01.2008, 21:17   #1
Активний участник форуму

Звідки Ви: Киев, Харьковский
Дописи: 112
сказав Дякую: 55
сказали Дякую 55 раз(и) в 13 повідомленні
Ответ: Я не волшебник,я только учусь... ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від lsk Переглянути допис
Я пользуюсь флорастимом. Вообще, аквариум такая система,что трудно определить чего не хватает. Я пересмотрела свои взгляды на биосистему аквариума, прочитав вот это
http://amania.110mb.com/Chapters/Tech/tech-main.html
и в аквасе началась благополучная жизнь!!!
Премного благодарен за статейку. Аж голова закружилась от прочитанного.Теперь даже и не знаю, что в него лить. Раньше всего этого не знал и спалось как-то легче, а теперь думай что и куда. Скоро ненароком химиком станешь!А вот что Вы, конкретно ,льете, кроме флорастима?

Француз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 31.01.2008, 09:18   #2
Активний участник форуму

Звідки Ви: Ивано-Франковск
Дописи: 228
сказав Дякую: 174
сказали Дякую 170 раз(и) в 51 повідомленні
Ответ: Я не волшебник,я только учусь... ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Француз Переглянути допис
Премного благодарен за статейку. Аж голова закружилась от прочитанного.Теперь даже и не знаю, что в него лить. Раньше всего этого не знал и спалось как-то легче, а теперь думай что и куда. Скоро ненароком химиком станешь!А вот что Вы, конкретно ,льете, кроме флорастима?
Больше ничего не лью. Еще есть тетровская "подстилка" под грунт. Точного названия не помню, в желтых ведерках продается.
А Вы весь ресурс amania почитайте, правда не все сразу,а то голова лопнет. Я каждый день по разделу читала и еще читаю. Удобрения - это лишь малая доля для процветания аквариума с растениями. И если в акве хоть приблизительное 100% - равновесие, то нехватка чего-либо для растений не так уж страшна и не будет заметна визуально. У меня, к стати, тоже не все супер. Альтернантера быстро сбрасывает нижние листья, а молодые - в желтых пятнах. Пока стараюсь отладить всю систему, вот собираюсь светильник переделывать по "ступенчатому методу освещения"Вобщем, век живи - век учись!!!

lsk поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" lsk за цей допис:
Француз (31.01.2008)

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:31.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts