На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Разное > Отзывы и предложения
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Отзывы и предложения Ваши отзывы и предложения по данному форуму.

Результати опитування: Нужен ли раздел с информацией о разводимой рыбе?
Нужен. 76 90,48%
Не нужен. 2 2,38%
Не уверен. 6 7,14%
Голосували: 84. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.02.2008, 18:45   #1
Живу я тут

Звідки Ви: у нас строили Авианесущие крейсера.
Дописи: 7.180
сказав Дякую: 3.626
сказали Дякую 5.875 раз(и) в 2.709 повідомленні
Надіслати повідомлення для altum72 на Skype
Ответ: Раздел с информацией о разводчиках ===www.aquaforum.ua===

Я например веду записи и эксперементирую выбирая более оптимальные варианты и всегда знаю что и куда сажу.С советчиками тут действительно проблема.Я к сожалению своему начинаю понимать ,что в чистом виде аквариумистика здесь нужна от силы 10-15% пользователей.Проще друг другу в личку писать или по тел. общаться.

altum72 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.02.2008, 19:56   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Львов
Дописи: 378
сказав Дякую: 150
сказали Дякую 579 раз(и) в 196 повідомленні
Надіслати повідомлення для MSNc на ICQ
Ответ: Раздел с информацией о разводчиках ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від altum72 Переглянути допис
Я например веду записи и эксперементирую выбирая более оптимальные варианты и всегда знаю что и куда сажу.С советчиками тут действительно проблема.Я к сожалению своему начинаю понимать ,что в чистом виде аквариумистика здесь нужна от силы 10-15% пользователей.Проще друг другу в личку писать или по тел. общаться.
Сергій я розумію, що по телефону можна спілкуватися, але треба знати до кого дзвонити . З іншої сторони, я дзвоню до Сидора Сидоровича - Я П.І.Б. маю таку рибу і хочу її розвести, пробував раз з такими параметрами - результат 0, з такими параметрами - результат 0 і т.д. Гарантую що більшість просто скаже н-параметри при я ких можливий теж 0. А поки до Сидора Сидоровича не перездвонить Іван Іванович і не скаже, що мені якщо можна поможи, толку не буде.
А по-третє Сидор Сидорович займається певною рибою, така в мене є і нереститься і мальок іде, чому мені не домовитися з Сидором Сидоровичем і не перекинути йому мальок, хай піднімає, в мене і так може часу не бути, або інші риби його поїдять. Ї людині добре бо реально є плюс до бюджету.

Немає чого боятися, що кінцевий покупець дійде до виробника для продавців риб. Таких буде дуже мало. Але не будуть тягнути невідомо звідки, невідомо що, якщо це можна взяти на місці за розумну ціну і гарантованої якості.

MSNc поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" MSNc за цей допис:
Лар (14.07.2010)

Share/Bookmark

Відповідь

Мітки
разведение

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:29.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts