Цитата:
Допис від altum72
Я например веду записи и эксперементирую выбирая более оптимальные варианты и всегда знаю что и куда сажу.С советчиками тут действительно проблема.Я к сожалению своему начинаю понимать ,что в чистом виде аквариумистика здесь нужна от силы 10-15% пользователей.Проще друг другу в личку писать или по тел. общаться.
|
Сергій я розумію, що по телефону можна спілкуватися, але треба знати до кого дзвонити

. З іншої сторони, я дзвоню до Сидора Сидоровича - Я П.І.Б. маю таку рибу і хочу її розвести, пробував раз з такими параметрами - результат 0, з такими параметрами - результат 0 і т.д. Гарантую що більшість просто скаже н-параметри при я ких можливий теж 0. А поки до Сидора Сидоровича не перездвонить Іван Іванович і не скаже, що мені якщо можна поможи, толку не буде.
А по-третє Сидор Сидорович займається певною рибою, така в мене є і нереститься і мальок іде, чому мені не домовитися з Сидором Сидоровичем і не перекинути йому мальок, хай піднімає, в мене і так може часу не бути, або інші риби його поїдять. Ї людині добре бо реально є плюс до бюджету.
Немає чого боятися, що кінцевий покупець дійде до виробника для продавців риб. Таких буде дуже мало. Але не будуть тягнути невідомо звідки, невідомо що, якщо це можна взяти на місці за розумну ціну і гарантованої якості.