Доброго ранку всім! Якось я взяв у Христиана, культуру грнидальського червя. Так от зробив я запуск культури. І скоріше всього щось зробив неправильно тому, що через деякий час ця вся маса дуже завонялась. Ну і я подумав, що всі червячки там повиздихали.Ну і звісно лишився я того "ровера" і забув про неї взагалі. І замовив собі культуру повторно.
І яке було моє здивування коли я взяв ту коробку щоб її промити і перезапустити там повторно культуру і подивився туди (з простої любопитності) на просвіт світла то бопачив там немало живих тіл гриндаля!!! Я всі керамзитні шарики перелив в банку з водою (як писалось) щоб виділити живих червяків і перезапустити культуру. Я і не думав, що він такий живучий. До тої коробки я не підходив приблизно з місяць і нічим його не підгодовував. От такий він цей гриндальський червячок! Зара все перезапустив і думаю, що на цей раз в мене все вийде нормально.
Звідки Ви: г. Запорожье, Бабурка, пр. Инженера Преображенского
Дописи: 393
сказав Дякую: 84
сказали Дякую 84 раз(и) в 46 повідомленні
Re: Гриндальский червь ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від chelovek_73
До тої коробки я не підходив приблизно з місяць і нічим його не підгодовував. От такий він цей гриндальський червячок! Зара все перезапустив і думаю, що на цей раз в мене все вийде нормально.
Мы, порой, сами гробим червяка своей чрезмерной апекой... Лучше оставить в покое и червяк "оживёт"