Re: Відповідь: Re: ***Україна. Київ. ОСМОС. Продам системи зворотнього осмосу. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Nadprirodniy
А яку гарантію ви даєте на картриджі і мембрану? Наприклад на воду з жорсткістю 12мг і залізо 5мг?
якщо Ви погодитесь оплачувати заміну префільтрів кожні 3 місяці, а тиск у Вас не менше 3 бар - я гарантую роботу мембрани в межах допустимих норм протягом не менше 1 року.
Звісно, за умови використання фільтру виключно для домашніх потреб- поставимо Вам камеру на кухню!
Відповідь: Re: Відповідь: Re: ***Україна. Київ. ОСМОС. Продам системи зворотнього осм ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Дмитро
якщо Ви погодитесь оплачувати заміну префільтрів кожні 3 місяці, а тиск у Вас не менше 3 бар - я гарантую роботу мембрани в межах допустимих норм протягом не менше 1 року.
Звісно, за умови використання фільтру виключно для домашніх потреб- поставимо Вам камеру на кухню!
от тому вони гарантію і не дають.
А якщо я буду використовувати мембрану навіть тільки на половину її продуктивності в день то і на пів року мембрани не вистачить,заміна картриджів не допоможе.