На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Аквариумные интернет-магазины
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 28.01.2015, 11:07   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Вінниця, Тяжилів
Дописи: 229
сказав Дякую: 45
сказали Дякую 61 раз(и) в 43 повідомленні
Re: "Арована" или где купить проблему ===www.aquaforum.ua===

Люди, навіщо ви таку брехню пишете, я користуюсь даним сайтом більше 3 років, ніколи такого навіть приблизно не було, магазин на вищому рівні якості, та ціни хороші

glam_my_kiss поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" glam_my_kiss за цей допис:
Kove (01.02.2015)
Старий 28.01.2015, 18:00   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Львов
Дописи: 1.421
сказав Дякую: 278
сказали Дякую 830 раз(и) в 533 повідомленні

glam_my_kiss, Цікаво, а навіщо мені придумувати настількі складну оповідь ???
купіть там щось недешеве, але не супер-пупер брендову річ ! Я хочу сказати - якщо Ви купляєте річ і вона відноситься до найдорожчих - то можливо і вона чогось варта, ніхто не спорить.
Але якщо ця річ не брендова (припустимо новий бренд) - Ви отримаєте саме звичайне "сміття" - таким чином змушуючи Вас купляти ще раз але вже дороге і перевірене. Роблячи з Вас не економного а скупого - який платить двічі.
Цитата:
Допис від glam_my_kiss Переглянути допис
Люди, навіщо ви таку брехню пишете ...
Я щиро радий за те що з всіх Ваших придбань в вищезгаданному ИМ - виявились працездатними.
Нажаль в мене трішкі інакше. При виявленні бракованного обладнання адміністрація навідь не була зацікавленна у будь якому вирішенні питання, просто звинувативши у псуванні обладнання та товарного вигляду саме мною , закривши тему про будь яке повернення.

Востаннє редагував Сергій М: 28.01.2015 о 18:09..
Сергій М поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Сергій М за цей допис:
Walentin (02.03.2015)
Старий 22.04.2015, 14:20   #3
Придивляюся

Звідки Ви: г.Ирпень
Дописи: 74
сказав Дякую: 15
сказали Дякую 38 раз(и) в 22 повідомленні

Цитата:
Допис від glam_my_kiss Переглянути допис
Люди, навіщо ви таку брехню пишете, я користуюсь даним сайтом більше 3 років, ніколи такого навіть приблизно не було, магазин на вищому рівні якості, та ціни хороші
Користуюсь цим магазином два роки і теж не маю нарікань!
Можливо що рівень обслуги з моменту першого повідомлення в темі в магазині зріс... В мене був лише один ексцес з товаром, але вважаю що вина в цьому не Аровани а Нової Пошти - замовляв фільтр, бандероль була упакована належно, з наклейкою "обережно скло"... в відділенні Нової пошти не перевірив, відкрив дома і знайшов пошкодження корпусу. Розбиратися з магазином не став -оскільки відділення НП знаходиться у мене в 20метрах від мого будинку і я майже кожен день бачу як вони розвантажують товар... буває що прямо жах - скидають ящики буває з висоти в метр!
А оперативність магазину чудова: зробив замовлення - вже через десять хвилин менеджер передзвонив, в цей же день або наступний відправка.

nikolay_b поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.12.2016, 11:32   #4
Придивляюся

Звідки Ви: Чернівці
Дописи: 12
сказав Дякую: 2
сказали Дякую 1 раз(и) в 1 повідомленні

я клієнт цього магазина з 2008 року
але певно що буду відмовлятись від їхніх послуг.

не міг зайти в свій акаунт в магазині, подзвонив, попросив поміняти електронну пошту в акаунті, так сказали що не просто "не можуть поміняти, а взагалі мій акаунт видалений за давністю".

ну який адекватний магазин буде хєрити свою клієнтську базу?!

врешті решт, я відновив свою стару скриньку і через неї зайшов в свій акаунт в магазині. правильно, нічого не видалилося, а тіло на тому кінці дроту мені набрехало.

далі. зробив замовлення, передзвонили, оплатив. відправили. ВІДПРАВИЛИ НЕ НА ТЕ ВІДДІЛЕННЯ. передзвонив, сказав щоб виправили свою помилку. вибачилися, пообіцяли виправити, але посилка ще в дорозі і на сайті перевізника склад отримання НЕ ЗМНЕНИЙ І ДОСІ.

звідси роблю висновок, що відношення до замовлень і до своїх клієнтів у магазина ніяке, або це просто така хамська політика магазину. нікому не раджу купляти щось у них.

alabaster поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:33.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts