|
25.06.2008, 20:57
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вишгород
Дописи: 1.202
сказав Дякую: 142
сказали Дякую 344 раз(и) в 199 повідомленні
|
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Неужели лезет спам?? ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Ослик Иа
Про Линукс в контексте вэб-серфинга и не упоминаю - думаю, Вы и так в курсе.
|
Наскільки вірне зауваження. Я вже більше як пів-року як "змінив орієнтацію" на лінукс. Воно дійсно того варте але потрібно дозріти морально.
2 equinox, на сайті за добу буває по пів-тисячі, а то й більше, відвідувачів. і тільки троє із них жаліються на проблеми. тобто статистично ймовірність проблем на сервері ~3/500. Я думаю пан за день буває менше ніж на сотні різних сайтів отже ймовірність проблем у пана ~1/100. то яка із цих цифр більша ? І ще, взяв би тай поставив пан оперу, тимчасово, для перевірки. якщо ефект повториться то може дійсно на сервері проблеми?
|
|
|
26.06.2008, 09:03
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Чугуев (Харьковская обл.)
Дописи: 3.161
сказав Дякую: 1.656
сказали Дякую 3.325 раз(и) в 1.347 повідомленні
|
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Неужели лезет спам?? ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від vanessa
взяв би тай поставив пан оперу
|
Стоит Опера, глюков как у equinoxа нет, но форум периодически либо вообще пропадает, либо "тугой" на загрузку. Мы все забыли о "точках обмена трафиком" (промежуточные сервера). На пути от форумовского сервера к Вашей (моей) машине любые глюки в этих узлах накладываются один на другой. Т.е. виноватым может быть не форум, не эксплоуер(или другая прога), а тот преславутый промежуточный сервак.
|
|
26.06.2008, 09:23
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Неужели лезет спам?? ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Dizeli$t
Стоит Опера, глюков как у equinoxа нет,
|
А до цього були ?
Цитата:
Допис від Dizeli$t
На пути от форумовского сервера к Вашей (моей) машине любые глюки в этих узлах накладываются один на другой
|
Недалі як позавчора визиває мене мій шеф і говорить: "В тебе проблеми на серверві, інтернет не працює, ось дивись, сайт не грузиться", а я беру та заходжу на гугля, набираю в рядку пошуку перше що в голову прийшло, заходжу на перше ж посилання яке гуголь видав, все працює і робив це я на машині шефа, на сусідній вкладці із сайтом, який не грузився. Висновок я думаю зрозумілий......
|
|
|
26.06.2008, 09:39
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Чугуев (Харьковская обл.)
Дописи: 3.161
сказав Дякую: 1.656
сказали Дякую 3.325 раз(и) в 1.347 повідомленні
|
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Неужели лезет спам?? ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від vanessa
Висновок я думаю зрозумілий.....
|
Вы внимательно прочли мой пост? И не думайте, что тут (кроме некоторых) ЛОХИ сидят, которые просят сисадмина комп включить! Учите организацию сетей, тогда поймете о чем я  .
|
|
26.06.2008, 09:43
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Неужели л ===www.aquaforum.ua===
Dizeli$t, та уважно я його прочитав, просто дійсно часто бувають проблени саме по дорозі від сервера до клієнта і от тут в нагоді стає простенька утилітка mtr.
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:17.
|