|
25.07.2016, 01:21
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 103
сказав Дякую: 121
сказали Дякую 162 раз(и) в 38 повідомленні
|
Re: Повільне занурення в Танганьїку 225 літрів ===www.aquaforum.ua===
По населенню планую кілька, як пишуть простих видів. Дуже хочеться дві родини мушлівців з боків акви як на фото показано розміщення мушель, якщо це будуть Lamprologus similis і Lamprologus ocellatus чи будуть мирно існувати, чи краще все таки один вид, тоді який цікавіший? У верхні шари води кілька Paracyprichromis, ніби достатньо місця для плавання. І ще хочеться когось, кілька штук Altolamprologus calvus? Можливо хтось підкаже де взяти мушлі, з форуму зрозумів, що мушлі виноградного равлика найкраще пасують для маленької танганьїки? Грунт фракцією 1-1.5 мм засипав шаром 5 см, надіюся нормально підійде для мушлевців і не буде закисань?
Востаннє редагував Andron6630: 25.07.2016 о 01:30..
|
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Andron6630 за це повідомлення:
|
|
25.07.2016, 08:22
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницкий
Дописи: 2.886
сказав Дякую: 21.065
сказали Дякую 12.477 раз(и) в 2.291 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Andron6630
Грунт фракцією 1-1.5 мм засипав шаром 5 см, надіюся нормально підійде для мушлевців і не буде закисань?
|
Песочек крупноват для ракушковых,да и слой в 5см., тоже многовато.
Ці 8 користувач(ів) сказали Дякую barvinok62 за це повідомлення:
|
|
25.07.2016, 09:06
|
|
Живу я тут
Дописи: 103
сказав Дякую: 121
сказали Дякую 162 раз(и) в 38 повідомленні
|
Цитата:
Допис від barvinok62
Песочек крупноват для ракушковых,да и слой в 5см., тоже многовато.
|
Ще є можливість трохи прибрати, воду хочу заливати сьогодні. Яка оптимальна висота? Хочу запустити меланій, як вони почуваються з тангою?
Востаннє редагував Andron6630: 25.07.2016 о 09:45..
|
|
|
25.07.2016, 15:30
|
|
Живу я тут
Дописи: 510
сказав Дякую: 2.980
сказали Дякую 2.842 раз(и) в 480 повідомленні
|
Відповідь: Re: Повільне занурення в Танганьїку 225 літрів ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Andron6630
По населенню планую кілька, як пишуть простих видів. Дуже хочеться дві родини мушлівців з боків акви як на фото показано розміщення мушель, якщо це будуть Lamprologus similis і Lamprologus ocellatus чи будуть мирно існувати, чи краще все таки один вид, тоді який цікавіший? У верхні шари води кілька Paracyprichromis, ніби достатньо місця для плавання. І ще хочеться когось, кілька штук Altolamprologus calvus? Можливо хтось підкаже де взяти мушлі, з форуму зрозумів, що мушлі виноградного равлика найкраще пасують для маленької танганьїки? Грунт фракцією 1-1.5 мм засипав шаром 5 см, надіюся нормально підійде для мушлевців і не буде закисань?
|
Так. це добрий вибір - мушлівці (краще звичайно 1 вид)+параципри+гніздо компресів чи кальвусів. Можна ще додати напр. тельматохромісів віттатусів. Можу поділитись рибою - пишіть в ПП. Але треба тоді додати трохи більше каміння -зробити напр. 1 гірку. також зменшіть шар піску до 3 см. Зайвий просто займатиме об"єм. Мушлями виноградного слимака також можу поділитись і підкажу. де у нас знайти ще. Успіхів з проектом!
|
|
Ці 9 користувач(ів) сказали Дякую OlehS за це повідомлення:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:36.
|