|
25.07.2016, 15:51
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Львів
Дописи: 103
сказав Дякую: 121
сказали Дякую 162 раз(и) в 38 повідомленні
|
Re: Повільне занурення в Танганьїку 225 літрів ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від myprog
Вітаю з початком Танга-акваріума.
З лампами, можна закрити фольгою частково лампи, головне дивитися що-б вони не сильно грілися після цього. А з водоростей, дуже багатьом подобається коли каміння покриваються нальотом зелених, виглядає більш природно. Пісок "дві родини мушлівців" перекопають і він буде набагато менше покриватися водоростями. Плюс завжди можна погратися з тривалістю світлового дня.
Удачі Вам в ваших починаннях.
|
Ніколи не мав цихлідника, 3 години освітлення при моїй потужності буде достатньо? Водорості на каміннях в Танганьїці гарно виглядають, але не хочеться кожен тиждень пуцувати скло. В мене зараз маленький травничок, скло чищу раз в три тижні.
Востаннє редагував Andron6630: 25.07.2016 о 16:27..
|
|
|
25.07.2016, 16:52
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 1.565
сказав Дякую: 11.299
сказали Дякую 6.836 раз(и) в 1.291 повідомленні
|
Re: Повільне занурення в Танганьїку 225 літрів ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Andron6630
Ніколи не мав цихлідника, 3 години освітлення при моїй потужності буде достатньо? Водорості на каміннях в Танганьїці гарно виглядають, але не хочеться кожен тиждень пуцувати скло. В мене зараз маленький травничок, скло чишу раз в три тижні.
|
Мне тяжело давать совет на вашем аквариуме. Могу рассказать про свой опыт, правда не знаю насколько Вам это будет полезно.
У меня 350 литров воды грязными, светит 2 лампы по 18 ватт осрам 765 Скрытый текст
Хочу ставить лед-освещение, то что светит совсем не нравится . Продолжительность светового дня часов 10 примерно. За неделю Скрытый текст
раз в неделю, когда воду меняю (примерно 20-25%) обычно и очищаю стекла. на стеклах есть что чистить, но не критично. Камни не спеша зарастают тоже, их я не отчищаю. Песок рыбы постоянно "пожевывают" и копают, по этому он относительно чистый. В аквариуме присутствуют несколько кустов анубиса Скрытый текст
это единственное что у меня толком прижилось с таким освещением .
НО у меня нарастают бурые водоросли, я так понимаю, что это из-за слабого освещения.
Вот примерно моя ситуация.
Востаннє редагував myprog: 25.07.2016 о 17:03..
|
|
|
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую myprog за це повідомлення:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:54.
|