|
08.11.2016, 07:54
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Херсон
Дописи: 1.142
сказав Дякую: 10.327
сказали Дякую 5.938 раз(и) в 1.060 повідомленні
|
Re: Растительное великолепие Танги ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Konstantin L
, вот выращу бороду буду участником, а без бороды в моем возрасте не солидно. 
|
"Борода" (червоні) не надто привабливі внаслідок стійкого коричного кольору. Якщо ціль борода - то потужна течія плюс надлишок розчиненої органіки в воді та буде щастя ввигляді коротесеньких коричньово- сіреньких кущиків.
Більш приаабливо, на мій смак, виглядають яскраво зелені "нитки" . Більшість нитчатих водоростей приходять в свіжі, нещодавно запущені акааріум, уходять при належному утриманні банки самі по собі та вже не вертаються. Але деякі нитчасті та ксен вважаю можливл і цільоспоямовано вирощувати на камінні.
Щоб робив я?
1. Гарний старт. Я б каміння на якому планую розселити жаботиннячко витяг би в окреме корито ( в прямому сенсі) на двір під сонячне світло. Залив би їх водою з того акваріуму. Вніс би в те корито надлишок поживних речовин, хочаб і жменьку садового грунту. Моєливо макро зперекосом в бік нітратів ( нітрат аммонію з фосфатом калію 10 до 0,5 за результаьами тестування, хоча можна іприблизно) . Можливо додавби ще й хелата заліза також з надлишком.
2. Через три дні-тиждень виполаскував би той "поживний супчик" акварійною водою та піднів би температуру доакваріумної ( занесши в твоєму випадку до акваріумного прииіщення.
3 Після достатнього виполоскування вакваріум їх ріднюніх.
Низька температура за цієї пори року, дуиаю, не перешкода для розвитку водоростей. Аби не замерзло.
Безпокові заходи. Бажано накрити склом, щоб унеможливити потрапляння небажаного ( щобне пхали свої мордяки коти та собаки, невтрапила пташина кака). Садовий грунт можна залити окропом декілька разів)
Ну якосьтак.
Сподіваюсь допоміг.
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Вячеслав69 за це повідомлення:
|
|
08.11.2016, 08:33
|
|
Guest
|
Спасибо, за совет. Все таки попробую в аквариуме, думаю что при ярком освещении что-то вырастет.
Цитата:
Допис від Вячеслав69
Низька температура за цієї пори року, дуиаю, не перешкода для розвитку водоростей.
|
При температуре ниже 12-10 градусов водоросли вряд ли будут уже развиваться.
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую за це повідомлення:
|
|
19.11.2016, 10:22
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: россия.г.калининград
Дописи: 894
сказав Дякую: 1.497
сказали Дякую 1.342 раз(и) в 488 повідомленні
|
Konstantin L, Имхо-если хотите вырастить водоросли достаточно увеличить освещение и продолжительность светового дня//Удо добавлять очень рискованно,т.к.при отсутствии растений можно вызвать цветение воды или сине зелёные, а это не есть хорошо:-)
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую denis73 за це повідомлення:
|
|
08.11.2016, 12:38
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Украина. Николаев
Дописи: 644
сказав Дякую: 3.051
сказали Дякую 1.478 раз(и) в 416 повідомленні
|
Вячеслав69, именно таким способом я выращивал "зеленку" летом, в акватеррариуме с черепахой, только перемещая камень с густым, сочным ковром к трофеусам уже через сутки получал чистый, еле заметно-зеленоватый оттенок на нем. Рыба не очень фонатично грызла, да и ямок не мало их трофеусам и анциструсам не вы ковырять, тут больше, думаю они "таяли" от параметров воды.
Действительно не просто, стремясь создать хорошие условия для танганийцев, вырастить водоросли(хотя в акве с юлидохромисами,
неолампрологусами и компрессицепсами камни зеленые от прожектора(!) и подмены не такие интенсивные(только Бушери сейчас без малька и то наверное из-за характера, значит режим подходит)
|
|
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую IgoR дым за це повідомлення:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:56.
|