|
14.02.2017, 07:53
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 1.182
сказав Дякую: 2.025
сказали Дякую 1.858 раз(и) в 565 повідомленні
|
Re: Шлях до озера Танганьїка ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Cognitio rerum
За моїми спостереженнями всупереч загальноприйнятній думці фракція грунту для мушлевців не має якогось суттєвого значення. Чудово живуть і розмножуються і при фракції грунту в 1,5 - 2 мм, а мультифасціатуми в мене жили в акві з камінцями розміром до 3 мм і я не помітив якоїсь різниці в поведінці колонії.
|
...так, але ти НІКОЛИ не побачиш, як "смугастики" підіймають фонтанчики піску і носять в зубах не камінчики а мілку фракцію... Схоже, на піску можна побачити їхню ПРИРОДНЮ поведінку, еге-ж?))
Ці 8 користувач(ів) сказали Дякую Володимир Романович за це повідомлення:
|
|
14.02.2017, 14:37
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 401
сказав Дякую: 590
сказали Дякую 1.507 раз(и) в 355 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Володимир Романович
...так, але ти НІКОЛИ не побачиш, як "смугастики" підіймають фонтанчики піску і носять в зубах не камінчики а мілку фракцію... Схоже, на піску можна побачити їхню ПРИРОДНЮ поведінку, еге-ж?))
|
Ну якщо вже строго говорити про природню поведінку мультів то треба виясняти в яких умовах і на якому грунті вони живуть в Озері. Якщо відверто то я до цього часу упускав цю деталь поза увагою, а зараз от прицільно пошукаю в ю-тубі. Не сперечаюсь, можливо справді на дрібному піску вони живуть. Але можливо і не тільки))) Думаю для них в Озері важливіше наявність ракушок, а не саме дрібного піску
Вище heron доцільно зауважив що мульти добряче риють грунт, за тиждень акваріум з колонією мультів виглядає ніби після роботи команди золотошукачів. В цьому плані мені стало цікаво чи симіліси мають таку ж звичку? (симілісів ніколи не тримав).. Хто тримав, відпишіться бо я десь читав що риють грунт найбільше саме мульти. Думаю автору теми інфа буде корисною - можливо замісь мультів запланує придбання симілісів
|
|
|
cказали "Дякую" Cognitio rerum за цей допис:
|
|
14.02.2017, 16:00
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Львів
Дописи: 143
сказав Дякую: 184
сказали Дякую 1.155 раз(и) в 120 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Cognitio rerum
В цьому плані мені стало цікаво чи симіліси мають таку ж звичку? (симілісів ніколи не тримав).. Хто тримав, відпишіться бо я десь читав що риють грунт найбільше саме мульти. Думаю автору теми інфа буде корисною - можливо замісь мультів запланує придбання симілісів
|
В принципі риють і ті і інші, хто інтенсивніше - важко сказати...

|
|
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую Парус за це повідомлення:
|
|
14.02.2017, 21:22
|
|
Guest
|
Цитата:
Допис від Парус
В принципі риють і ті і інші, хто інтенсивніше - важко сказати...
|
Оффтоп
Как вы грузите такие объемные фото? Поделитесь опытом, а то у меня все фото мелкие, а хочется нормальные загрузить.
|
|
|
cказали "Дякую" за цей допис:
|
|
15.02.2017, 17:50
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Витебск . Беларусь
Дописи: 930
сказав Дякую: 7.466
сказали Дякую 3.785 раз(и) в 805 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Konstantin L
Оффтоп
Как вы грузите такие объемные фото? Поделитесь опытом, а то у меня все фото мелкие, а хочется нормальные загрузить.
|
Оффтоп
Константин,нажимаете значок  появляется строка , в которую переносим адрес изображения ( щелкаем правой кнопкой мыши по фото, выбираем : копировать адрес изображения. затем наводим курсор на ту пустую строку и снова щелчок правой кнопкой , выбораем вставить и нажимаем ок.)
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую ander67 за це повідомлення:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:42.
|