|
06.03.2017, 12:59
|
|
|
Запорожский клуб аквариумистов
Звідки Ви: Запорожье
Дописи: 5.083
сказав Дякую: 3.228
сказали Дякую 6.227 раз(и) в 2.455 повідомленні
|
Re: Моє знайомство з продукцією ELOS ===www.aquaforum.ua===
Аквариум красивый, все знают что Тереза - один из сильных скейперов нашей страны. Все круто и красиво, но пока вопросы про знакомство с Элос все равно остаются пока без ответа.
Хорошо, когда магазины идут навстречу и позволяют/помогают/спонсируют создание выставочных аквариумов. У вас это первый такой опыт в магазине?
Я имею опыт создания выставочного аквариума в магазине (3 года) и хочу сказать вот что. Однажды прочитал у Джорджа Фармера (известный скейпер из Англии). Джордж очень настойчиво рекомендует создавать в магазинах выставочные скейпы из тех товаров, которые можно купить тут же на месте. Чтобы человек пришел, ахнул и был готов купить себе, чтобы сделать дома красоту. Постепенно, когда я наигрался в скейпера, я пришел к такому же пониманию.
Не хотелось бы чтобы этот комментарий воспринимался как то негативно, но пока складывается странное впечатление про знаменитый Элос. Он как бы есть и его как бы нет, система известна только узкому кругу лиц. Возможно дело в том, что это продукт премиум сегмента рынка, это как то объясняет такую атмосферу. Ммм, угум. Просто хорошо, когда сам магазин, который помогает вам в этом проекте, осознавал что и как.
|
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую glottis за це повідомлення:
|
|
06.03.2017, 13:01
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 1.425
сказав Дякую: 597
сказали Дякую 1.221 раз(и) в 401 повідомленні
|
glottis, а что мешает вам познакомиться с ELOS поближе? 
|
|
|
06.03.2017, 14:56
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: г.Ужгород
Дописи: 416
сказав Дякую: 1.463
сказали Дякую 1.649 раз(и) в 318 повідомленні
|
Цитата:
Допис від glottis
Аквариум красивый, все знают что Тереза - один из сильных скейперов нашей страны. Все круто и красиво, но пока вопросы про знакомство с Элос все равно остаются пока без ответа.
|
Дякую!
Цитата:
Допис від glottis
Хорошо, когда магазины идут навстречу и позволяют/помогают/спонсируют создание выставочных аквариумов. У вас это первый такой опыт в магазине?
Я имею опыт создания выставочного аквариума в магазине (3 года) и хочу сказать вот что. Однажды прочитал у Джорджа Фармера (известный скейпер из Англии). Джордж очень настойчиво рекомендует создавать в магазинах выставочные скейпы из тех товаров, которые можно купить тут же на месте. Чтобы человек пришел, ахнул и был готов купить себе, чтобы сделать дома красоту. Постепенно, когда я наигрался в скейпера, я пришел к такому же пониманию.
Не хотелось бы чтобы этот комментарий воспринимался как то негативно, но пока складывается странное впечатление про знаменитый Элос. Он как бы есть и его как бы нет, система известна только узкому кругу лиц. Возможно дело в том, что это продукт премиум сегмента рынка, это как то объясняет такую атмосферу. Ммм, угум. Просто хорошо, когда сам магазин, который помогает вам в этом проекте, осознавал что и как.
|
Діло в тому, що коли мені запропонували запустити два акваріуми - один із яких на продукції ELOS, а інший на продукції Prodac (про цей акваріум буде пізніше створена тама), то спочатку засумнівалась, засумнівалась в тому, що вільного місця під два однакові акваріуми не маю, та і акваріумів з світильниками лишніх немає в мене, але дуже мене ця пропозиція заінтригувала. Домовилась з одним із магазинів, що в них можна буде це зробити. Власнику магазину ця ідея сподобалась, я вже в нього запускала пару акваріумів, але вони були значно менші і тоді ці акваріуми привертали до себе велику увагу клієнтів. Продукцію і акваріуми з світильниками мені надали салон-магазин "Акварія" і компанія COLLAR, за що їм велике спасибі. Тому мені ця ідея дуже сподобалась, це і навчитись чомусь новому (спробувати запустити акваріум на поживному грунті), і створити нові роботи (на які завжди вільного місця немає), ну і трохи себе показати)). Трохи не зручно, бо акваріуми не під руками знаходяться, треба ввечері після роботи заїзджати, щоб все провірити, деякі тести зробити, але добре, що все налагодилось і мені не потрібно щодня їздити в магазин.
Востаннє редагував ~Terez@~: 06.03.2017 о 15:05..
|
|
|
|
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую ~Terez@~ за це повідомлення:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:33.
|