|
22.01.2019, 18:09
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 10.118
сказав Дякую: 11.373
сказали Дякую 9.053 раз(и) в 4.067 повідомленні
|
Відповідь: Гуральня 3. Загарбники у вербах і розчарування ===www.aquaforum.ua===
Не вистачило закуски до пива  І я таки вважаю, що головна причина - впізнаваність. Впевнений, що більшість з тих, хто слідкує за конкурсом, відгадав чия це робота, все ж значний відсоток композиції легко впізнавався. А ремейки люблять далеко не всі, які б гарні вони не були.
Ну і жмут коренів треба було кудись за правилом золотого перетину розмістити, а не в центрі - виглядає занадто природним і не скейпово 
Востаннє редагував Mykhaylo: 22.01.2019 о 18:15..
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Mykhaylo за це повідомлення:
|
|
23.01.2019, 16:50
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 517
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.795 раз(и) в 377 повідомленні
|
Відповідь: Гуральня 3. Загарбники у вербах і розчарування ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від SPACE
Aleron, цікаво! Дуже яскравий і чистий Ваш біотоп. Треба додати трохи "трешу" - муті і темряви  . Може тоді... Справді і я не розумію чому судді так низько оцінили роботу.
...Може баночку взяти більшу для наступної спроби.
|
дякую. Про темряву я в цій темі вже висловився вище. а про муть і треш - ви праві, його можна було більше. але тут я просто не встигав із повноцінним визріванням роботи, та й не хотів, щоб вона була схожа на минулорічну.
Об'єм банки - це мій головний біль, цей акваріум - найбільший, що можу собі дозволити. Але це насправді проблема упередженості суддів (далеко не кожному виду риб потрібно 200 і більше літрів), причому не тільки наших.
Цитата:
Допис від Mykhaylo
І я таки вважаю, що головна причина - впізнаваність. Впевнений, що більшість з тих, хто слідкує за конкурсом, відгадав чия це робота, все ж значний відсоток композиції легко впізнавався. А ремейки люблять далеко не всі, які б гарні вони не були.
Ну і жмут коренів треба було кудись за правилом золотого перетину розмістити, а не в центрі - виглядає занадто природним і не скейпово 
|
а хто вам сказав, шо то ремейк?!
і хто сказав, шо впізнаваність стилю - то погано?
Он _шут_ уже 3 роки відправляє роботи в одному стилі, всі його прекрасно і безпомилково пізнають, і всі 3 роки він бере призові місця.
Чи ви мали на увазі суддівську упередженість?
а я завдяки впізнаваному стилю (принаймні так думаю) взяв друге місце в глядацькому голосуванні, і це круто!
Про правила дизайну з вами повністю згоден. Я взагалі не слідую загальноприйнятим рамкам у своїх роботах, намагаюся відтворити максимальну природність. І цей принцип відстоював тут іще позаминулого року після першого конкурсу.
Друзі, дякую за ваші версії, маєте ще?
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Aleron за це повідомлення:
|
|
09.02.2019, 17:58
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 517
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.795 раз(и) в 377 повідомленні
|
дивіться наступну сторінку
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:23.
|