На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Аквариум
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Аквариум "Колбы", обсуждение аквариумов, полностью укомплектованных оборудованием, тумбы, материал для изготовления....

Зачинена тема

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 10.02.2019, 16:16   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 10.118
сказав Дякую: 11.373
сказали Дякую 9.053 раз(и) в 4.067 повідомленні
Відповідь: Гуральня 3. Загарбники у вербах і розчарування ===www.aquaforum.ua===

Якби "креативність" змінили б на більш зрозуміле "оригінальність", то непорозумінь було б менше.

Ну і все ж в таких конкурсах якісне фото - чи не найголовніший фактор, тому "відмазки", що ліньки було використовувати спалахи (додаткове світло), "шикувати" рибу розуміючи. що саме цього і очікують судді - свідомо наражати себе на заниження балів.

І таки да, люди, які звикли рибалити на водосховищах, не вірять що в маленьких водоймах, навіть з сильною течією той же окунь рідко виростає до 300 гр - його або з'їдять раніше, або йому просто немає на чому нагуляти вагу, бо кожна здобич вимагає чималої втрати енергії. Те ж саме стосується плотви, краснопірки (яка на водосховишах і в 1.5 кг не рідкість, а в річці у нас 150гр це вже монстр).

Але особисто мені все одно акваріум сподобався значно більше багатьох інших біотопно-депресивних

Mykhaylo поза форумом  
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Mykhaylo за це повідомлення:
Aleron (11.02.2019), dvvd (21.02.2019), РомаУж (14.02.2019)
Старий 18.02.2019, 23:00   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 517
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.795 раз(и) в 377 повідомленні
Відповідь: Гуральня 3. Загарбники у вербах і розчарування ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Mykhaylo Переглянути допис
Ну і все ж в таких конкурсах якісне фото - чи не найголовніший фактор, тому "відмазки", що ліньки було використовувати спалахи (додаткове світло), "шикувати" рибу розуміючи. що саме цього і очікують судді - свідомо наражати себе на заниження балів.
я це повністю усвідомлював, іще готуючись до першого конкурсу.
і свідомо обрав для себе природність.

Будучи фотографом, я володію необхідними знаннями, маю досвід і купу корисної техніки, що вкупі із доступом до акви 24/7 могло б дати зовсім іншу за естетикою картинку, ніж та, яку ви всі бачили.

Проте тут є 2 моменти, які для мене важливіші за перемогу.
1. нечесна перевага над іншими конкурсантами (згадайте хоча б роботу Вячеслав69 у 2016 р., коли прекрасно реалізована ідея була вбита фотографією з мильнички і не могла конкурувати з професійними фото переможців, що були зроблені в мобільній студії)
2. невідповідність картинки, представленої суддям і глядачам, із реальним виглядом акваріума. І це, насправді, серйозна загальна проблема.
Коли фотограф виставляє 3-4 спалахи, рефлектори, затінювачі, щоб вигідніше показати виграшні елементи роботи і приховати проблеми - це є звичайнісіньким обманом. який прекрасно допомагає перемагати в самих різних конкурсах.

Шикування риби я взагалі не розумію і категорично проти нього в біотопних роботах. у дизайнерських конкурсах автори можуть робити що завгодно, хоч сунути хвоста одної риби в рот іншої, їм то заохочують, але їх роботи від природи не мають нічого. Проте заставляти окуня ставати в один ряд із вівсянкою чи знижувати бали, якщо цього не було зроблено - просто маразм.

Aleron поза форумом  
cказали "Дякую" Aleron за цей допис:
dvvd (21.02.2019)

Share/Bookmark

Зачинена тема

Мітки
ukrainian biotope, vinnytsia, біотоп, Гуральня, конкурс біотопів

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:57.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts