|
13.03.2019, 14:42
|
|
Бан за нарушения
Звідки Ви: Львів
Дописи: 472
сказав Дякую: 71
сказали Дякую 329 раз(и) в 197 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ОРХИДЕИ ФАЛЕНОПСИС, КАТТЛЕЯ, КМБРИЯ, ЦИМБИДИ ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ЭКСПЕРИМЕНТАТОР
спочатку будка, а потім вже собака
|
звісно, але щоб починати робити "будку", я не міг зорієнтуватись яка "собака" там може жити  . Тепер все зрозуміліше. Дякую всім вам.
|
|
|
13.03.2019, 14:57
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: УКРАЇНА
Дописи: 4.682
сказав Дякую: 1.162
сказали Дякую 3.103 раз(и) в 1.432 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: ОРХИДЕИ ФАЛЕНОПСИС, КАТТЛЕЯ, КМБРИЯ, ЦИМБИДИ ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від bobus
звісно, але щоб починати робити "будку", я не міг зорієнтуватись яка "собака" там може жити  . Тепер все зрозуміліше. Дякую всім вам.
|
абсолютно правильное замечание.. сначала нужно определится с растениями а потом под них делать условия.. точно так же как и с террариумными животными.. интересно было б если б я делал террариум не известно под что а потом подбирал туда змею..
|
13.03.2019, 15:00
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: УКРАЇНА
Дописи: 4.682
сказав Дякую: 1.162
сказали Дякую 3.103 раз(и) в 1.432 повідомленні
|
Цитата:
Допис від bobus
|
и еще по сайту что дал ЭКСПЕРИМЕНТАТОР для покупки.. там нормальные растения это правда.. но цены там космические такие же растения можно найти в инете в 2-3 раза дешевле..
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:17.
|