|
30.08.2020, 12:46
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ
Дописи: 600
сказав Дякую: 450
сказали Дякую 890 раз(и) в 326 повідомленні
|
Re: Грунт JBL Manado Dark отзывы ===www.aquaforum.ua===
nikopolЖивий ґрунт використовував в двох акваріумах, успішно. В першому акваріумі були деякі косяки, але то по моїй вині. Другий акваріум на цьому сойлі успішно живе майже два роки. Але цей ґрунт зняли з виробництва, будуть вдосконалювати, бо не всім з цим ґрунтом пощастило.
А де в Україні можна купити Tropica Aquarium Soil? Наче не так давно шукав і ніде не знайшов.
Ще у нас можна купити Prodibio, наступний запуск планую на ньому
|
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую true_red за це повідомлення:
|
|
31.08.2020, 20:39
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 249
сказав Дякую: 97
сказали Дякую 127 раз(и) в 84 повідомленні
|
Re: Грунт JBL Manado Dark отзывы ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від true_red
nikopolЖивий ґрунт використовував в двох акваріумах, успішно. В першому акваріумі були деякі косяки, але то по моїй вині. Другий акваріум на цьому сойлі успішно живе майже два роки. Але цей ґрунт зняли з виробництва, будуть вдосконалювати, бо не всім з цим ґрунтом пощастило.
|
Дійсно зняли. Ще недавно, наче був у продажу... А в чому з ним була проблема? Я бачив нарікання на те, що пил від нього був у воді.
Цитата:
Допис від true_red
А де в Україні можна купити Tropica Aquarium Soil? Наче не так давно шукав і ніде не знайшов.
Ще у нас можна купити Prodibio, наступний запуск планую на ньому
|
Tropica дійсно нема в Україні, хоча компанія європейська - простіше наче возити, ніж з канади. Виходить є fluval stratum, Prodibio, Aquael Advanced Soil Plant, Tetra Complete Substrate.
Може на наступний раз спробував би fluval stratum. Наче мішка 4кг має з натяжкою вистачити на 60л води. Наче 770 грн не такі вже великі гроші. Але ж субстрат це, мабуть, одна з останніх покупок. Чи вистачить грошей після попередніх всіх 
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:35.
|