Цитата:
Допис від steals81
Це, на скільки зрозумів, вже з крану який?
Правильно брати на виході після мембрани перед ремінералізатором
|
Так, у мене з маленького (питного) крану тече 2 води:
1 кран - тільки груба механічна очистка
2 кран - питна людська (після мех.фільтрів йде фільтр тонкої очистки далі мембрана і потім мінерал)
Попередні 2 роки я користувалась «голим осмосом» без мінералу, перед тим як перезапускати аквас я дізналась вперше про те що голий осмос треба ще готувати, і я прозрєвала від того, що риби регулярно дохли по одній тихенько, не через якісь містичні яди в акваріумі…. А бляха через те, що я заливаю в банку «пусту» воду і вона насичується усім необхідним звідки може, тобто вимиваючи все життя з риб і рослин…
Я не могла зрозуміти, чому за стільки років я вперше залізла нарешті саме в ту необхідну інфу, яку треба було знайти ще в 2017 році, коли я вперше тут зареєструвалась?!!! буквально вчора, залізла в розділ «вода», далі там про осмос і інші розділи почитала і бляха муха, весь цей велосипед вже винайшли і розписали для таких як я, а я просто травила банку два роки пустою водою і з них півтора року крануху я не додавала взагалі, тобто 100% мембрана…
І от нарешті, я попросила чоловіка зациклити 1 кран під грубу мех.очистку без мембрани, заливаю AquaSafe і все… поки що, коли в банці погода буде більш стабільна і жива - поступово зведу використання аквасейф на нуль.
По камінню.
Наскільки я розумію - будь який камінь буде давати фон, тільки якщо це не скло/брульянт і тд, тому мені треба просто забрати всі каменюки (нажаль) і сподіватись що кварцевий пісок дійсно просто кварцевий без всяких там нюансів…
Щодо тесту.
Пройшла доба, як на мене показники не змінились
Карпатський
Скеля