|
24.11.2023, 12:16
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Україна
Дописи: 458
сказав Дякую: 169
сказали Дякую 252 раз(и) в 179 повідомленні
|
Re: 250л перезапуск ===www.aquaforum.ua===
У мене такі самі камінці як у вас. Карпатські з прожилками. Акваріум багато років, рибки живі, анубіаси, крипти, ротали ростуть. Залишти камінці, у вас досить гарна композиція. Я б ще додав рослин - хочаб валіснерії на задній план...
|
|
|
24.11.2023, 12:56
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Kyiv
Дописи: 87
сказав Дякую: 22
сказали Дякую 20 раз(и) в 17 повідомленні
|
Re: 250л перезапуск ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Shiroko
У мене такі самі камінці як у вас. Карпатські з прожилками. Акваріум багато років, рибки живі, анубіаси, крипти, ротали ростуть. Залишти камінці, у вас досить гарна композиція. Я б ще додав рослин - хочаб валіснерії на задній план...
|
Та мені, чесно кажучи, просто з цікавості захотілось провести такий експеримент.
В минулому аквасі у мене завжди був рН 8, не дивлячись на 100% осмос…мене це дуже засмучувало і я була впевнена що то ґрунт фонить… провела перезапуск з новим кварцовим піском, а рН так і залишився 8, тоді я вирішила перевірити пару камінців «ну а вдруг».
Валіснерія є, з трьох міні-кущиків склала один маленький і висадила на задньому плані
Дякую, дуже хотілось не закривати коряги рослинами, і залишити відкрите місце для оглядовості, мрію скалярій завести, але ще думаю
|
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:28.
|