Цитата:
Допис від steals81
Та там не "темний ліс", є невеликі нюанси, але все просто
"Набив "Тапком" по екрану мого LM-V500N"
|
Та наче й не темний ліс…
Подивилась декілька відео обговорень ремінералізації осмосу
Зрозуміла що треба два види солей, в пропорції 4:1 в залежності від форсованості акваріуму… проте залишається декілька питань:
Якщо лити рем.осмос, то виходить треба обов*язково вносити удо, за цим йде постійна перевірка на перекоси, з удо треба і СО2 давати і світити…
Якщо лити крануху, звичайно це не круто, і там може бути постійний перекос всього на світі + шкідливі елементи, але є АкваСейф який виведе в осад..
Тобто, осмосу треба самомєс, крану треба аквасейф, в будь-якому разі готова вода ні звідки не потече, і звісно краще лити корисний рем.осмос ніж підозрілу крануху.
Тепер життєвий факт: цідити осмос ну дуже довго, як почала лити кран то прям щастю не було меж, за 5хв 10 бутлів набрала і все.
Наразі я спостерігаю як запрацює біологія, наскільки я розумію, якщо в крані все погано (а у мене повільно ростучі рослини), то попруть водорості або ще якимось чином буде видно проблему… звичайно не хочеться так ризикувати…
Це я так думаю в голос…рішення остаточного ще нема, але дивлюсь відоси і усі «профі» радять не заморочуватись, якщо влаштовує те що є, АЛЕЕЕЕ, скалярії - кислотники, як і неони…