На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Террариумистика > Членистоногие > Пауки
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 24.04.2009, 21:51   #1
Живу я тут

Звідки Ви: киев (лесной); куликовка (черниговская обл).
Дописи: 1.259
сказав Дякую: 1.995
сказали Дякую 4.026 раз(и) в 559 повідомленні
Unhappy Відповідь: Re: Женщины и пауки. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Starcomputer Переглянути допис
Клин клином .....
Или "Чем заболел - тем и лечись".
...не знаю, боюсь панічно з дитинства. друг на цьому трошки....(колись тарантулів тримав) , вмовив взяти здоровенного хрестовика в руки... ну шо, настроївся , взяв, потримав на руці, випустив.... всеодно боюсь їх таксамо.... бридота .... не хочу образити того, кому вони подобаються, але це перше, що спадає на думку, коли їх бачу....
з.і. подобаються вони мені пласкі на підошві черевиків...

slaavkoo поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.04.2009, 04:25   #2
Moderator. Член Клуба мастеров. Лауреат конкурса "Автор года 2010"

Звідки Ви: Харкiв
Дописи: 8.450
сказав Дякую: 7.752
сказали Дякую 16.942 раз(и) в 4.946 повідомленні
Re: Відповідь: Re: Женщины и пауки. ===www.aquaforum.ua===

]altum72, 300гр , но это символически , типа подарок был.
Тёщу же желательно полюбить , паук ей ничего не сделает,она их уже отвидела на своём нелёгком женском пути массу ,причем разных.

Цитата:
Допис від slaavkoo Переглянути допис
.і. подобаються вони мені пласкі на підошві черевиків...
Ну так ведь тут о женщинах разговор ведётся,им и демонстрируется красота южноамериканских древесных пауков похожих на цветы. Раздавить их сложно, так как они живут на деревьях. Для вашей беспощадной мускулистой ноги у меня имеется чисто мужской наземный паучок-Theraphosa apophysis :

.

Правда взрослым он под вашей ступнёй не поместится .Он вырастает более 30 см в размахе лап .Загнутые крючкообразно хелицеры у взрослой особи имеют длинну около 3см . Паук при укусе пробивает этим оружием мягкие ткани до кости.Но не бойтесь сильно. Паук благородный - при приближении к нему предостерегающе оглушит вас стрекотом хелицер. Главное при этом не наделать в штаны.
P.S. Вспоминайте всё что я вам рассказал , когда будете давить очередную малявку наших широт.

На фоне терафозы авикулярии по характеру и внешнему виду выглядят бабочками и цветами. Вот драгоценные камни которые, как мне кажется ,соответствуют цвету карапса у самки и самца Avicularia geroldi .

Востаннє редагував ЭКСПЕРИМЕНТАТОР: 25.04.2009 о 07:17..
ЭКСПЕРИМЕНТАТОР поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую ЭКСПЕРИМЕНТАТОР за це повідомлення:
Cherya (15.06.2012), Evil_Smile (18.03.2015), fta310703 (27.05.2011), Ludma (10.04.2011), Файлинь (09.11.2011)
Старий 25.04.2009, 12:22   #3
Живу я тут

Звідки Ви: киев (лесной); куликовка (черниговская обл).
Дописи: 1.259
сказав Дякую: 1.995
сказали Дякую 4.026 раз(и) в 559 повідомленні
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Женщины и пауки. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від ЭКСПЕРИМЕНТАТОР Переглянути допис
]altum72, 300гр , но это символически , типа подарок был.
Тёщу же желательно полюбить , паук ей ничего не сделает,она их уже отвидела на своём нелёгком женском пути массу ,причем разных.

Ну так ведь тут о женщинах разговор ведётся,им и демонстрируется красота южноамериканских древесных пауков похожих на цветы. Раздавить их сложно, так как они живут на деревьях. Для вашей беспощадной мускулистой ноги у меня имеется чисто мужской наземный паучок-Theraphosa apophysis :
Правда взрослым он под вашей ступнёй не поместится .Он вырастает более 30 см в размахе лап .Загнутые крючкообразно хелицеры у взрослой особи имеют длинну около 3см . Паук при укусе пробивает этим оружием мягкие ткани до кости.Но не бойтесь сильно. Паук благородный - при приближении к нему предостерегающе оглушит вас стрекотом хелицер. Главное при этом не наделать в штаны.
P.S. Вспоминайте всё что я вам рассказал , когда будете давить очередную малявку наших широт.

На фоне терафозы авикулярии по характеру и внешнему виду выглядят бабочками и цветами. Вот драгоценные камни которые, как мне кажется ,соответствуют цвету карапса у самки и самца Avicularia geroldi .
від такої краси теж ноги рятують.... тільки перебирати треба ними швидко- швидко і довго довго, щоб втекти подалі
мова про жінок?... я взагалі висловлююсь про арахнофобію, чи в жінок і чоловіків це порізному? (і взагалі це було сказано у відповідь словам "..клин клином")..нічого проти вашого захоплення я не маю. якщо ви мене вважаєте безжальним вбивцею маленьких павуків, то це не так... просто не люблю я коли вони в мене в кімнаті з'являються...але й тоді тапочок не застосовую- на віник і на двір.... хоча мертві вони мені всеж більше подобаються...
ще вчителька з біології вчила, що кожна істота займає своємісце, і виконує свої функції....
..а взагалі заспокоюю себе тим, що павук мене боїться більше ніж я його
з.і.
..заміряв свою ступню 30см поміститься під нею легко (...чисто теоретично)

Востаннє редагував Starcomputer: 27.05.2009 о 22:17..
slaavkoo поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" slaavkoo за цей допис:
red1157 (03.05.2009)
Старий 25.04.2009, 13:13   #4
Moderator. Член Клуба мастеров. Лауреат конкурса "Автор года 2010"

Звідки Ви: Харкiв
Дописи: 8.450
сказав Дякую: 7.752
сказали Дякую 16.942 раз(и) в 4.946 повідомленні
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Женщины и пауки. ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від slaavkoo Переглянути допис
заміряв свою ступню 30см поміститься під нею легко (...чисто теоретично)
И в ширину тоже? Считайте ,что теперь вам сложнее будет орудовать тапком,вот посмотрите.

ЭКСПЕРИМЕНТАТОР поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:23.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts