|
27.04.2009, 14:57
|
|
Сумской клуб аквариумистов
Звідки Ви: Сумы
Дописи: 912
сказав Дякую: 2.696
сказали Дякую 1.061 раз(и) в 419 повідомленні
|
Re: Не бийте боляче ===www.aquaforum.ua===
А скільки риби у вас плаває? Тому що дивлюсь на акваріум і здається, що риби більше, ніж води...
Можливо на фото перспективи не вистачає або всі жителі намагалися вилізти на передній план?
|
|
cказали "Дякую" adel-dream за цей допис:
|
|
27.04.2009, 15:37
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Украина, Черкасская область, г. Тальное
Дописи: 68
сказав Дякую: 53
сказали Дякую 50 раз(и) в 20 повідомленні
|
Цитата:
Допис від adel-dream
А скільки риби у вас плаває? Тому що дивлюсь на акваріум і здається, що риби більше, ніж води...
Можливо на фото перспективи не вистачає або всі жителі намагалися вилізти на передній план?
|
Перенаселення присутнє, накупляв по дурості ппц.
Зараз намагаюсь найти їм кращі умови, роздаю потрохи в добрі руки ... але нажаль в моєму місті акваріумістика не розвинена взагалі (доводиться самому зацікавлювати та вивчати людей (неподумайте, що хизуюсь) шоб тоді віддати рибу в нормальні умови), акваріумів дуже мало, акваріумістів ще меньще, дифіцит обладнання а та іншого приладдя для акваріумів. Тому найти хороші умови для своєї рибки дуже тяжко, а віддавати в гірші умови зовсім нехочеться ...
|
|
|
cказали "Дякую" Ongel за цей допис:
|
|
28.04.2009, 22:56
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: ПОЛТАВА (Kerch)
Дописи: 10.909
сказав Дякую: 8.274
сказали Дякую 9.368 раз(и) в 4.703 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Ongel
але нажаль в моєму місті акваріумістика не розвинена взагалі
|
-НУ здесь мягко говоря враки все это! Судя по регистр.данным (ниже аватора) вы живете в Украине-я сомневаюсь что у нас аквариумистика вообще не развита,посмотрите на один наш только форум!-так развита что закачаешся! 
Востаннє редагував Koroba: 28.04.2009 о 23:30..
|
|
|
29.04.2009, 08:39
|
|
Придивляюся
|
Цитата:
Допис від KOROBA
-НУ здесь мягко говоря враки все это! Судя по регистр.данным (ниже аватора) вы живете в Украине-я сомневаюсь что у нас аквариумистика вообще не развита,посмотрите на один наш только форум!-так развита что закачаешся! 
|
Я живу в маленькому місті Черкаської області. В ньому нема жодного аквамагазину чи навіть зоомагазину. Декілька раз на місяць, до нас на базар приїжає, дядечко який торгує рибками і кормом (слава богу хоч він приїжає), також може на замовлення склеїти акваріум ...
Більшість акваріумів в місті виглядають, як на першому фото. Банка в ній рибки плавають, це майже повний список того, що унас продається ...
Спасаємся інтнрнет-магазинами ...
Цитата:
Допис від KOROBA
АкваТёма
(Надеюсь хозяин темы простит за вмешательство.)
|
Без питань  , Ви все сказли за мене ...
|
|
|
30.04.2009, 23:19
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: ПОЛТАВА (Kerch)
Дописи: 10.909
сказав Дякую: 8.274
сказали Дякую 9.368 раз(и) в 4.703 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Ongel
В ньому нема жодного аквамагазину чи навіть зоомагазину.
|
-сочувствую по доброму.Самое хреновое в наше веселое время ,это когда чтото нужно ,а купить нету возможности,даже при наличии денег-и аквариумистика в этом далеко не на последнем месте.
Но зато вам и карты в руки-нет магазинчика,но есть спрос,вывод-устроить магазинчик.Короче, быть вам у себя в городке аквариумным магнатом!Может.... 
|
|
01.05.2009, 10:58
|
|
Придивляюся
|
Цитата:
Допис від KOROBA
-сочувствую по доброму.Самое хреновое в наше веселое время ,это когда чтото нужно ,а купить нету возможности,даже при наличии денег-и аквариумистика в этом далеко не на последнем месте....
|
Дякую за співчуття .
Цитата:
Допис від cherry
Вы знаете, проблем с травой таких уж страшных, я у вас не вижу  -все потихоньку зарастает, в конце концов, джунгли победят! но ведь так и задумывалось?  .
|
Да, так було і задумано ... проблем страшних немає, хотілосяб ще декілька видів в червоних тонах ...
Цитата:
Допис від cherry
А вот грунт... Смущает меня этот крупный грунт, да и каменюки эти посреди банки тоже..
|
Грнт 3-8 мм, наче нормально ... камінюки для того шоб соми кокосом в футбол не грали.
В маленькому акваріумі, під час маніпуляцій, цегляні крихти з піску повилазили (тому, що лекші і більші ), а знизу залишився пісочок ...
|
|
|
05.05.2009, 15:33
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Тальное
Дописи: 5
сказав Дякую: 8
сказали Дякую 1 раз(и) в 1 повідомленні
|
Цитата:
Допис від KOROBA
Но зато вам и карты в руки-нет магазинчика,но есть спрос,вывод-устроить магазинчик.Короче, быть вам у себя в городке аквариумным магнатом!Может.... 
|
Таки Онжел казав правду. Ази акваріумістики я проходив (та й проходжу) за його допомогою, за що йому велике дякую.
А магазину дійсно немає. Була думка щось таке відкрити, але такого попиту, щоб окупити оренду, енергоносії, на жаль немає. Хіба-що сумістити з чимсь іншим. Будем думати. Магнат - звучить гордо ))).
Тепер по темі. Як на мою, чайника, думку аква чудова, правда я встановив-би фон на задню стінку.
|
|
|
cказали "Дякую" tallyan за цей допис:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:49.
|